2777
2789
عزیزم بنظرت بعد از آشتی زندگیمون چطور میشه ؟ 

پایدار تا ابد

🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸برای شهید محمد حسین یوسف الهی یک صلوات بفرستید😔🕊این کاربر عزادار ابا عبدالله الحسین علیه السلام است🖤خیمه افتاد ولی چادر از سر حضرت زینب هرگز🥺
تو زندگیتون افراد حسود زیاد دیده میشه به خاطر همین یکم زمان طولانی لازمه ولی در کل به امیدخدا خونتون ...

عزیز مال منو نگفتی علیرضا پشت سرم حرف زده؟

ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم فردا جواب میدی

عمری باشه کلاسهام بزار چشم💫

ز قول اسکندر کبیر :من از سپاه شیران ب رهبری یک گوسفند واهمه ای ندارم آنچه مرا میترساند سپاهی از گوسفندان ب رهبری یک شیر است....🪐
عزیز مال منو نگفتی علیرضا پشت سرم حرف زده؟

بله به شدت دشمن شماس حواستو جمع کن پشت سرت حرف زیاد میزنه که به ضررته

🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸برای شهید محمد حسین یوسف الهی یک صلوات بفرستید😔🕊این کاربر عزادار ابا عبدالله الحسین علیه السلام است🖤خیمه افتاد ولی چادر از سر حضرت زینب هرگز🥺
بله به شدت دشمن شماس حواستو جمع کن پشت سرت حرف زیاد میزنه که به ضررته

واااای را قبلیمه....چرا اینکارو می‌کنه یعنی از لجه که ردش کردم با هنوز بهم حس داره

واااای را قبلیمه....چرا اینکارو می‌کنه یعنی از لجه که ردش کردم با هنوز بهم حس داره

قبلا حس داشت ولی چون میدونه بهت نمیرسه داره پشت سرت حرف میزنه

قبلا حس داشت ولی چون میدونه بهت نمیرسه داره پشت سرت حرف میزنه

😢میترسم 

بنظرت میبینمش؟؟؟

ببخشید اینقد سوال میکنم اگه ببینمش تذکر بدم اتفاقی نمیفته

بلهههه فعلاخوابم میاد هنگ کردم😐😆

اینم شانس منه 😂😂شب خوش

دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃