2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهش میکنم هرچی درمورد ازدواجم حست میگه بگو ...ممنون میشم جواب بدی

@savvin  

دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃
عههه تو اینجایی 😍😍😍😍اقااا ساوین فقط واسه ماس😿😹

بلهههه فعلاخوابم میاد هنگ کردم😐😆

ز قول اسکندر کبیر :من از سپاه شیران ب رهبری یک گوسفند واهمه ای ندارم آنچه مرا میترساند سپاهی از گوسفندان ب رهبری یک شیر است....🪐
میشه بگین ما خونمون رو کی میفروشیم و از اینجا میریم؟ خیلی اعصابمون خورده بابتش. ❤️🙏

تو زندگیتون افراد حسود زیاد دیده میشه به خاطر همین یکم زمان طولانی لازمه ولی در کل به امیدخدا خونتون فروش میره اگه هرروز قرآن بخونی 

🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸برای شهید محمد حسین یوسف الهی یک صلوات بفرستید😔🕊این کاربر عزادار ابا عبدالله الحسین علیه السلام است🖤خیمه افتاد ولی چادر از سر حضرت زینب هرگز🥺
من آذری نیستم

مگ گفتم هسی عزیزم گفتم ب زیباهاشون و...

ز قول اسکندر کبیر :من از سپاه شیران ب رهبری یک گوسفند واهمه ای ندارم آنچه مرا میترساند سپاهی از گوسفندان ب رهبری یک شیر است....🪐
رو مورد ازدواجتون نذری میکنید همسر شما از آشنایان دورتون هستن اخلاقش هم مث ظاهرش آروم و متینی هس&nbs ...

حست راجب ازدواج من چیه؟

سفارش داستان کوتاه و سناریوی کلیپ و رمان پذیرفته می شود
کی برای کارم ضامنم میشه؟ 

یکی از اقوامتون

🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸برای شهید محمد حسین یوسف الهی یک صلوات بفرستید😔🕊این کاربر عزادار ابا عبدالله الحسین علیه السلام است🖤خیمه افتاد ولی چادر از سر حضرت زینب هرگز🥺