بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸برای شهید محمد حسین یوسف الهی یک صلوات بفرستید😔🕊این کاربر عزادار ابا عبدالله الحسین علیه السلام است🖤خیمه افتاد ولی چادر از سر حضرت زینب هرگز🥺
🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸برای شهید محمد حسین یوسف الهی یک صلوات بفرستید😔🕊این کاربر عزادار ابا عبدالله الحسین علیه السلام است🖤خیمه افتاد ولی چادر از سر حضرت زینب هرگز🥺
یعنی من و سیاوش باهم ازدواج میکنیم؟ همین الان چه حسی به من داره؟ کی ازدواج میکنیم؟ خانوادم راحت قبول ...
خانوادت سختگیرن بشدت سخت قبول میکنند حس خوبی بهت داره بیشتردوست بهت فکر میکنه فقط مغروره