2777
2789
اره آشتی میکنی ولی به سختی دوست داره

سیاوش ازم خواستگاری میکنه؟ باهم ازدواج میکنیم؟

تیکر بارداری نیست!  من مجردم. این تیکر زمان رسیدن به خواسته ی بزرگمه🌿 اما امیدوارم این تیکرو یه روز واقعا برای بارداری هم بزنم❣️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سیاوش ازم خواستگاری میکنه؟ باهم ازدواج میکنیم؟

بله 

🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸برای شهید محمد حسین یوسف الهی یک صلوات بفرستید😔🕊این کاربر عزادار ابا عبدالله الحسین علیه السلام است🖤خیمه افتاد ولی چادر از سر حضرت زینب هرگز🥺
 سال دگ پایان نیمه دوم 

جدییی مطمئنی؟؟ب این زودیا نمیشم؟؟

خدایا نزار هیچ زنی بی بچه باشه و هیچ بچه ای بی مادر 😇😍امین....میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟...بلاخره منم مادر شدم ۲۰اردیبهشت ازمایش مثبت 😍😍
اون فردی که اول اسمش (م) منو دوست داره یا کلا منو یادش زفته؟😑

ت فکرش هستی  ولی سمتت حرکتی نداره فعلا

ز قول اسکندر کبیر :من از سپاه شیران ب رهبری یک گوسفند واهمه ای ندارم آنچه مرا میترساند سپاهی از گوسفندان ب رهبری یک شیر است....🪐
مرسی عزیزم زمانشو حس میکنی ؟ 

تا پایان امسال قبل ۱۴۰۳

🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸برای شهید محمد حسین یوسف الهی یک صلوات بفرستید😔🕊این کاربر عزادار ابا عبدالله الحسین علیه السلام است🖤خیمه افتاد ولی چادر از سر حضرت زینب هرگز🥺
بله 

یعنی من و سیاوش باهم ازدواج میکنیم؟ همین الان چه حسی به من داره؟ کی ازدواج میکنیم؟ خانوادم راحت قبول میکنن؟ بچه دار هم میشیم؟

تیکر بارداری نیست!  من مجردم. این تیکر زمان رسیدن به خواسته ی بزرگمه🌿 اما امیدوارم این تیکرو یه روز واقعا برای بارداری هم بزنم❣️
یعنی من و سیاوش باهم ازدواج میکنیم؟ همین الان چه حسی به من داره؟ کی ازدواج میکنیم؟ خانوادم راحت قبول ...

خانوادت سختگیرن بشدت سخت قبول می‌کنند حس خوبی بهت داره بیشتردوست بهت فکر میکنه فقط مغروره

حستون چند درصده؟

۷۰ درصد

خانوادت سختگیرن بشدت سخت قبول می‌کنند حس خوبی بهت داره بیشتردوست بهت فکر میکنه فقط مغروره

چند وقت دیگه ازدواج میکنم؟