2777
2789
ی کشمکش ی مانع ک باعث رنجش هر دوتون که از خودتون نشأت میگیره ن خانوادتون عزیزم 

اون فردی که اول اسمش (م) منو دوست داره یا کلا منو یادش زفته؟😑

🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸برای شهید محمد حسین یوسف الهی یک صلوات بفرستید😔🕊این کاربر عزادار ابا عبدالله الحسین علیه السلام است🖤خیمه افتاد ولی چادر از سر حضرت زینب هرگز🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آشنایی با همسرتون ب واسطه یک آشنا مشترک هس با تمایل کامل خودتون این ازدواج رقم میخوره حروف اسمی س و ...

جاااان من تو بگو دگه برای من

از خودم بگو و اینکه کی بچه دار میشم

کی ماشین میخریم 

خدایا نزار هیچ زنی بی بچه باشه و هیچ بچه ای بی مادر 😇😍امین....میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟...بلاخره منم مادر شدم ۲۰اردیبهشت ازمایش مثبت 😍😍
رو مورد ازدواجتون نذری میکنید همسر شما از آشنایان دورتون هستن اخلاقش هم مث ظاهرش آروم و متینی هس&nbs ...

سیاوش ازم خواستگاری میکنه؟ باهاش ازدواج دارم؟

تیکر بارداری نیست!  من مجردم. این تیکر زمان رسیدن به خواسته ی بزرگمه🌿 اما امیدوارم این تیکرو یه روز واقعا برای بارداری هم بزنم❣️
کمتر از دوسال ب دوسال نمیرسه عزیزم

کی و چجوری با همسر آیندم آشنا میشم؟ کی ازدواج میکنم؟ صاحب چندتا بچه میشم؟ پسردار میشم یا دختر؟

تیکر بارداری نیست!  من مجردم. این تیکر زمان رسیدن به خواسته ی بزرگمه🌿 اما امیدوارم این تیکرو یه روز واقعا برای بارداری هم بزنم❣️
ناراحت نمیشی عزیزم رد کنم قربونت برم اهل مجازی نیسم بابت اون میگم بزار جوابتو بهت بگم  اینکه قب ...

خاهش میگم منم بگو کی مادر میشم

اصلا میشم

خدایا نزار هیچ زنی بی بچه باشه و هیچ بچه ای بی مادر 😇😍امین....میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟...بلاخره منم مادر شدم ۲۰اردیبهشت ازمایش مثبت 😍😍
خاهش میگم منم بگو کی مادر میشم اصلا میشم

سال دگ پایان نیمه دوم 

ز قول اسکندر کبیر :من از سپاه شیران ب رهبری یک گوسفند واهمه ای ندارم آنچه مرا میترساند سپاهی از گوسفندان ب رهبری یک شیر است....🪐
 سال دگ پایان نیمه دوم 

من زودتر از ایشون پرسیدم لطفا بگید که سیاوش ازم خواستگاری میکنه؟ باهاش ازدواج میکنم؟

عزیزم بنظرت من و شوهرم آشتی می کنیم ؟  حسش بهم چیه ؟

اره آشتی میکنی ولی به سختی دوست داره

🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸برای شهید محمد حسین یوسف الهی یک صلوات بفرستید😔🕊این کاربر عزادار ابا عبدالله الحسین علیه السلام است🖤خیمه افتاد ولی چادر از سر حضرت زینب هرگز🥺