2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم همچین ترن هوایی تو سوئد یا یه کشور خارجی ساخته شده که همین اسمشه!

میگن طرف تشنج و اینا میکنه 

خدایا برایم بخواه ، که بِشَود ، برسَد ، بیاید ، درست شَود ، خوب شَود ، خوبِ خوب❤️✨ما روی یک سیاره آبی رنگ زندگی میکنیم که به دور توپی از آتش میچرخه در کنارمون ماه رو داریم که اقیانوسها رو به حرکت در میاره، و تو به معجزه باور نداری‌؟؟
وای خدا من پارسال همین ترن هوایی پارک ملت مشهد و شوار شدم مرگمو دیدم یادش میوفتم خودمو فحش میدم

واقعاهمین عادیشم ترسناکه؟

نه ترن هوایی مرگ روواسه کسایی که میخوان خودکشی کنن ساختن فیلمشودیدم میخواستم ببینم واقعییت داره یانه

فکر کنم همچین ترن هوایی تو سوئد یا یه کشور خارجی ساخته شده که همین اسمشه! میگن طرف تشنج و اینا میکن ...

آره درسته واسه کسایی که میخوان خودکشی کنن مرگ هیجان انگیزیوتجربه کنن کرونابیناهم میشن

از ذهن خودته یا وجود داره 

نه فیلمشودیدم واسه کسایی که میخوان خودکشی کنن مرگ باهیجانی داشته باشن کورونابینامیشن وآخرش میمیرن ازاون ترن زنده کسی بیرون نمیادوسرعت زیادی هم داره

آره درسته واسه کسایی که میخوان خودکشی کنن مرگ هیجان انگیزیوتجربه کنن کرونابیناهم میشن

خیلی برام عجیبه چطور یه ترن هوایی میتونه باعث کر و کور شدن یکی بشه😂

خدایا برایم بخواه ، که بِشَود ، برسَد ، بیاید ، درست شَود ، خوب شَود ، خوبِ خوب❤️✨ما روی یک سیاره آبی رنگ زندگی میکنیم که به دور توپی از آتش میچرخه در کنارمون ماه رو داریم که اقیانوسها رو به حرکت در میاره، و تو به معجزه باور نداری‌؟؟
نمیدونم والامیگه چون سرعتش خیلی زیاده ارتفاعشم زیاده اکسیژن کم میاره اینانمیدونم والا

اره رفتم سرچ کردم نوشته بود به خاطر سرعت خیلی زیادی که داره باعث میشه اکسیژن به مغز نرسه و اینا

وای خیلی هیجان انگیزه دوست دارم امتحانش کنم😂

اره رفتم سرچ کردم نوشته بود به خاطر سرعت خیلی زیادی که داره باعث میشه اکسیژن به مغز نرسه و اینا وای ...

انگاردوستان همین عادیشم نتروندتشون چه برسه به اون

بهدگفته به خاطرسرعت زیادمیمیرن آخه باماشینم میشه سرعت زیادی رفت که🤔وهیچی نشه