2777
2789
عنوان

ترخینه

| مشاهده متن کامل بحث + 1981 بازدید | 211 پست
دقیقا برای هر شهر متفاوت ولی اون مواد اصلی و اسمشون فقط شبیه هم🩷

خودخواهیه بگید اصالتا مال یه قوم خاصه گلونی شیرینی هاشون کبابهاشون حتی اوازهاشون رسم رسوم عروسیشون رقص هاشون  همه تویه راستا هستن باکمی تفاوت من حرفم اینکه چون یه عده تو ثبتش زرنگی کردن دلیل بر درستی کارشون نیست

خودخواهیه بگید اصالتا مال یه قوم خاصه گلونی شیرینی هاشون کبابهاشون حتی اوازهاشون رسم رسوم عروسیشون ر ...

عزیزم تو که اینقد با شعوری مگه قرار نشد من و ریپ نزنی

پس چرا ما چیزای دیگ رو نمیگیم همون گلیم که گفتی یا خیلی از نونا یا چیزای دیگ چون میدونیم واقعا مال کردها هستن و ما لرا نداریم اما خدا وکیلی من کلا مناطق کرد نشین نرفتم اما کلیپاشون که تو عروسیاشون پخش میشه تعداد کمی با لباساشون گلونی دارن یا کلاه یا هیچی اما کلا لرها لباسشون بدون گلونی واقعا خودش و اصالتشو نشون میده کلا اصلا شما الان هرجا بگی لرستان چی داره همه گلونی تو ذهنشون میاد مثل خیلی چیزای دیگ مثل روغن که تا میگن روغن کرمانشاهی میاد تو ذهن ادم حالا ما روغن محلی نداریم؟چرا ولی قبول کردیم که اصالتش برای کردها هست

هیچ چیز در مورد من الزاما درست نیست😎🫶🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حونت اباد بی زیر ۱۰ هزار خو د پزشکی و بینایی و ینون میاری بعد خومو بومی خرموعه موییمو خو د😂😂 ایشا ...

مشکل ینا مه بومی نیمه🥺😂هامه اندیمشک

منطقه ۳ حساو موعه

نونم رتبم چن بیا مامایی ملی خرم‌آباد بیارم😪😂

دانشگاتو ها کمالوند؟

یسنام🦋🌸

مشکل ینا مه بومی نیمه🥺😂هامه اندیمشک منطقه ۳ حساو موعه نونم رتبم چن بیا مامایی ملی خرم‌آباد بیارم ...

ای تون نونم ولا ها چی بکی د مشاوری بپرس😁

ا نرسیه و دانشگاه لرستان

عزیزم تو که اینقد با شعوری مگه قرار نشد من و ریپ نزنی پس چرا ما چیزای دیگ رو نمیگیم همون گلیم که گف ...

برا دعوا ریپ نزدم ببین همون روغن کرمانشاهی رو هم من قبول ندارم تمام کسایی که گوسفند وگاوداشتن روغن حیوانی رو هم درست کردن من میگم میراث فرهنگی پیش دستی کرده بنام شهر خودش ثبت کرده من اصلا اینو قبول ندارم ما تو عروسی هامون جدیدن دختراهم گلونی میبندن اتفاقا منم فیلم عروسی لرهارو دیدم اتفاقا حتی لباس محلی هم ندیدم بپوشن دلیل نمیشه کوردها برن به نام خودشوثبتش کنن عروسی ها کل طایفه زن داداشمو تو این ۱۵ سال که عروسی کردن دیدم یکیشون نه گلونی بسته نه لباس محلی پوشیده ما زنهای سن بالا توخونه هم میپوشن ولی جوونها ومیانسالها دیگه نمیپوشن دلیل نمیشهیه شهر دیگه بره بزنه بنام خودش 

آج موم دونم خیلی سوال پرسیم سرتن اوردم درد😓😂 ولی معدل و درصداتن سیم موی؟ یه حدودی بیا دسم؟ ممنو ...

نه زنعی عو ناره خوشحال موعم کمکی د دسماگر بیا

تو نباید خوتن وا درصد بسنجی هرسال سطح سوالا و کنکور فرق داره الان شاید م درصدی بوم امسال وای ای درصد ای رتبه نوعه بعدشم امسال دوتا کنکور بینه م نونم کومین سیم گرتنه دی ماه میانگینشو۲۵/۳۰تقریبا زم تیر ۱۵/۲۰معدلمم۱۹/۲۰ولی تو خوتن وا ای چیا مه اصلا مقایسه نکو امسال هم تاثیر معدل فرق داره هم سطح درس و سوالا هم دانش اموزا و رقیبات

برا دعوا ریپ نزدم ببین همون روغن کرمانشاهی رو هم من قبول ندارم تمام کسایی که گوسفند وگاوداشتن روغن ح ...

اوکی باشه عزیزم میرم به میراث فرهنگی میگم همرو ثبت کنه واسه کل غرب کشور

نه زنعی عو ناره خوشحال موعم کمکی د دسماگر بیا تو نباید خوتن وا درصد بسنجی هرسال سطح سوالا و کنکور ف ...

آرع صدرصد چنینه

فقط میهاس میانگینی بیاد دسم

معدلت عالییی بیه

فداتبام💜

یسنام🦋🌸

آرع صدرصد چنینه فقط میهاس میانگینی بیاد دسم معدلت عالییی بیه فداتبام💜

سقت بام ایشالا سال هنی ای موقع خور قبولیت بعی ومو د دانشگاه بینمت😁😉🩷

اوکی باشه عزیزم میرم به میراث فرهنگی میگم همرو ثبت کنه واسه کل غرب کشور

افرین وقتی بحث منطق میشه هرکسی نمیتونه پای حرفش بمونه مثل شماااا توهم برو یکی دیگه رو حرفای به ظاهرمنطقید قانع کن .مغزمو خوردی باگرگ بیابان درگیر بشی نه ادم بی...