2777
2789
عنوان

ترخینه

| مشاهده متن کامل بحث + 1981 بازدید | 211 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله درسته همدان و کرد ها و ایلام... ایشون اصالت اش و گفتن  کلا لر و کرد ولک اداب و غذا های مش ...

بله درست میگید حرف منم همینه  هیچ کس نمیتونه بگه مختص کدوم قوم هست تمام غرب کشور ترخینه رو داشتن اینکه به اسم کدوم شهر ثبت شده بستگی به زرنگی ونفوذ میراث فرهنگی اون شهر داره .خیلی چیزها هم اکتشافات مردم کورد ایلام بوده ولی با زرنگی میراث فرهنگی لرستان به اسم خودشون ثبت کردن که واقعا زشت بی فرهنگی هست .

اینم در مورد ترخینه: آش ترخینه یا دوئینه نوعی آش محلی است که از دوغ و شیر تخمیر شده درست می شود . ...

گفتم خدمتتون فامیل ما رییس میراث فرهنگی ایلام شد خیلی تاسف خوذچرد که رییس های قبلی برای ثبت این اداب رسوم هیچ اقدامی کردن وتمامشون میراث فرهنگی لرستان باپیش دستی وزرنگی به اسم لرستان ثبت کرد خیلی دوندگی کردن ولی بی فایده بود

گُلوَنی  (به فارسی گلبندی) به گونه‌ای سربند و روسریِ زنان لک و کرد و لر گفته می‌شود. این روسری ...

عزیزم برا بار صدم میگم این چرت وپرتها که تو اینترنت هست فقط وفقط بخاطر زرنگی میراث فرهنگیشون بوده والله بزاریشون لباسهای کوردی وحتی زبان ورقص ورسمو رسوم کوردی هم به اسم خودشون ثبت میکنن شایدم زیر پوستی درحال تلاشن هنوز

عزیزم برا بار صدم میگم این چرت وپرتها که تو اینترنت هست فقط وفقط بخاطر زرنگی میراث فرهنگیشون بوده وا ...

وای عزیزم چقد یدنده ای اصلا همه چی مال شما بوده بی اصالت ترین قومم قوم لر راضی شدی😐 ادم نیازی نیست از خودش تعریف کنه همه لرستان و به اصالت میشناسن چه از نظر لباس و اش و گلونی چه موسیقی و هنر

همه بی سوادن و حرفاشون چرت فقط مال شما درست والا اگ ما میدونیم حتی یگی از اشناهامون گلونی داش رفته بودن کربلا گفت همه میگفتن لر لر

هیچ چیز در مورد من الزاما درست نیست😎🫶🏻
اول اون امضاتو بخون بعد بشو نخود هر ترخینه لری

وای چقد بد صحبت میکنی ایشون اصلا لر نیستن کسی هم به شما توهینی نکرده 

حتما قرص ارامبخش مصرف کنید

همه اینا ب کنار شما الان نماینده شهرت و کردها هستید نزار با این طرز حرف زدنت ی نفر که این پیامارو خوند فک کنه همه ی کردها اینقدر خشنن😐

وای چقد بد صحبت میکنی ایشون اصلا لر نیستن کسی هم به شما توهینی نکرده  حتما قرص ارامبخش مصرف کن ...

از اول محترامانه حرف زدم چندنفر حمله کردن بی تربیت وبیشعور وبی،شخصیت گفتن برید بخونید ببینید اول کی توهین کرد شمام معلومه میخواید کوردهارو خراب کنی وگرنه من از اول توهینی توحرفام نبود حتی اسی گفت بیسواد بی شخصیت وبی شعور بازم مثل خودش جواب ندادم 

وای عزیزم چقد یدنده ای اصلا همه چی مال شما بوده بی اصالت ترین قومم قوم لر راضی شدی😐 ادم نیازی نیست ...

خو همون اولم گفتم چون بانفوذ وزرنکی میراث فرهنگیشون پیش دستی کرد وبه اسم لر ثبتش کردن حالا هرکی بزنه گوگل میگه مال لرها هست من همون اول گفتم این چیزها مربوط به کل غربه شما باسند مدرک غصبی میگید مال لرها هست تمامتون جمع بشین نمیتونین اصالت کورد زیر سوال ببرید 

دخترا اروم باشین  خیلی از رسوم و فرهنگ این اقوام بهم نزدیکه. حالا حایزه هم نمیدن. همین ترخبن ...

منم همینو میکم من نگفتم مال کورده یا لک یا لر برید بالا بخونیپچد متوجه میشید من گفتم مال کل غرب هست کرمانشاه ایلاک کردستان ولرستان ولی چنان باتوهین شخصیت خودشونو نشون دادن 

دخترا اروم باشین  خیلی از رسوم و فرهنگ این اقوام بهم نزدیکه. حالا حایزه هم نمیدن. همین ترخبن ...

دقیقا برای هر شهر متفاوت ولی اون مواد اصلی و اسمشون فقط شبیه هم🩷