2777
2789
عنوان

لاغری

81 بازدید | 5 پست

دوستان حذف نون و برنج باعث لاغری میشه ؟ من خودم امروز صبحونه یه تخم مرغ اب پز بدون نون و ناهار یه کاسه عدسی بدون نون شامم میخام سه تیکه جوجه خالی بخورم ایا اینطوری زود لاغر میشم ؟؟؟؟؟ 

کربوهیدرات نیاز بدنه. پست اخر من عکسم هست ۱۳ کیلو کم کردم چیزی رو هم حذف نکردم. برو دکتر خوب تغذیه سرخود رژیم نگیر. زود وزن کم کردن چربی اب نمی‌شه عضله اب میشه و فقط عدد رو ترازو میاد پایین ولی خوش اندان نمیشی

اگر توهین کردی اینو بدون که جوابت رو می‌گیری پس ناراحت نشو. احترام هرکسی دست خودشه و خودش باید احترام بخره واسه خودش. آدمایی که عزت‌نفس ندارن فکر می‌کنن اگر کسی از حق خودش دفاع کنه و درمقابل توهین سکوت نکنه، گستاخه. ولی بدون گستاخ نیست شاید تو عزت‌نفس نداری فقط.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای دیدم تو چند وقت سیزده کیلو چه شکمت صاف شده

هفت هشت ماه. قبلا چندسال سرخود رژیم الکی و سخت میگرفتم فقط وزنم میومد پایین ولی همه‌جام افتاده و زشت. واسه همین میگم زیر نظر یه دکتر خیلی خوب باش. رژیم خوب و ا۱ولی اولا مشکلاتت رو درمان میکنه و وصعیت بدنیت رو بهبود میده بعدشم چربی از دست میدی نه عضله. واسه همین سایزتم خوب میشه. خیلیها لاغر کردن ولی شکمشون همچنان آویزونه چون اصولی نبوده. برنج و نون نیاز بدنه هیچ مقاله‌ی علمی‌ای که ثبت علمی شده باشه نیست که بگه نون و برنج باید حذف بشه. من هرروز می‌خورم و شکمم تخته زنتیکی هم شکمم تخت نبوده که کسی بگه بخاطر ژنتیکه. واقعا نون و برنج اونقدری که میگن ترسناک نیست و باعث چاقی نمیشه

اگر توهین کردی اینو بدون که جوابت رو می‌گیری پس ناراحت نشو. احترام هرکسی دست خودشه و خودش باید احترام بخره واسه خودش. آدمایی که عزت‌نفس ندارن فکر می‌کنن اگر کسی از حق خودش دفاع کنه و درمقابل توهین سکوت نکنه، گستاخه. ولی بدون گستاخ نیست شاید تو عزت‌نفس نداری فقط.