2777
2789
عنوان

بهم پیشنهاد دبیری دادن،قبول کنم یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1061 بازدید | 28 پست

خب این بهش نمیگن شغل چون امنیتی نداری

اگه به پولش نیاز داری برو

اگه نیاز نداری وقتت رو هدر نده

بعد شما رشته ت تجارت بین الملل هست ارتباطش به عربی چیه؟ میتونی تدریس کنی عربی؟ به این فکر کن حتما. 

یه نکته دیگه هم اینکه من دبیر رسمی هستم....هفته ای ۳ الی ۴ میلیون رو توی خواب هم نمی بینم. حواست باشه باهات قرارداد ببندن. الکی نگه بعد بزنن زیرش. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب این بهش نمیگن شغل چون امنیتی نداری اگه به پولش نیاز داری برو اگه نیاز نداری وقتت رو هدر نده بع ...

من خودم سال ثابت دارم مشاور حقوقی هستم‌ اما کلی تایم آزاد دارم.

این دبیرستان کلا معلم رسمی برای پایه‌ی دوازدهم یا کنکور نداره چون همشون فقط کنکور تدریس می‌کنن نه پایه‌ی دهم و یازدهم و بله کامل عربی بلدم و مسلطم

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

سلام همچی بستگی بهدخودت داره من نمیگمت برو یا نرو فقط مسیرها رو بهت میگم 

اول ببین معلمی رو دوست داری یا مشاوره بعد ببین ادمی هستی تلاشگر که بتونی خودت برا خودت شغل ایجاد کنی یا منتظر آزمون استخدامی و استخدام دولت هستی بعد ببین چقدر میتونی برای اهدافت تلاش کنی برا ادامه تحصیل از لحاظ مادی وضعیتت چطوره الان به پول احتیاج داری یا نه . 

خلاصه هم علاقتو هم اهدافتو هم ایندتو در نظر بگیر 

سلام همچی بستگی بهدخودت داره من نمیگمت برو یا نرو فقط مسیرها رو بهت میگم  اول ببین معلمی رو دو ...

من مشاور حقوقی هستم شغل رسمی دارم و اینکه برای ادامه تحصیل نیاز نیست پولی پرداخت کنم

من خودم سال ثابت دارم مشاور حقوقی هستم‌ اما کلی تایم آزاد دارم. این دبیرستان کلا معلم رسمی برای پای ...

میخوای یه سال کلاس بردار ببین چطوره

اگه دوست نداشتی دیگه ادامه نده

ولی من خودم با حق التدریس مخالفم 

مخصوصا برای کسی که هدفهای بهتری میتونه برای زندگی داشته باشه

ببین چند ساعت تدریسه؟ اگه تموم وقت باشه خیلی انرژیت رو میگیره....اگه پاره وقت باشه خوبه

میخوای یه سال کلاس بردار ببین چطوره اگه دوست نداشتی دیگه ادامه نده ولی من خودم با حق التدریس مخالف ...

دو روز در هفته 

۲ روز در هفته خوبه....ولی حقوقش اونی نیست که بهت گفته هااااا اون حقوق تمام وقت رو بهت گفته تازه همو ...

این مدرسه کلا دبیر رسمی برای کنکور نداره و جلسه‌ای 1 و نیم الی دو تومن برای جلسات کنکوری حساب می‌کنه

یه دبیر فلسفه هست یادمه اونموقع هم معلم ما بود به خاطر اسمش جلسه‌ای 6 تومن می‌گیره