2777
2789
عنوان

دیگه نمیتونم سوتین رو تحمل کنم 😑🤦

3300 بازدید | 105 پست

تو خونه بازش میکنم ولی تقریبا روزی 14 ساعت سر کارم خیلی حس بدی بهم میده حتی مدل ورزشی. یه حس درد و ناراحتی قفسه سینه. نمیدونم چیکار کنم کاش میشد سینه هامو ببرم بره 

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗

منی که هیچی ندارم🤦

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پارچه ای ببند

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

وای منم تحملشو ندارم اصلا

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

مگه چنده؟😕

کن ی مدل گیر اوردم قفلپشتش نداره کیپوره زیرش و بندای شورنش کش.باورت نمیشه چقدر راحته انگار هیچی ندارم😂

بشور بپوش دارم استفاده میکنم 😂

هر چی میگردم دیگه ندیدم مثل این

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

من تاحالا نزدم ولی دلم میخاد سینه هامو بکنم بندازم جلو سگ بخوره 

راهی هست ک بشه سینه رو خیلی کوچیک کرد ک اصلا معلوم نباشه؟؟

اگه بی گناه باشم و ببرنم بالای دار ثابت نمیکنم بی گناهم، خستمه حوصله ندارم از خودم دفاع کنم
من تاحالا نزدم ولی دلم میخاد سینه هامو بکنم بندازم جلو سگ بخوره  ‌ راهی هست ک بشه سینه رو خیل ...

چرا سگ 😂😂

پشیمونم.. از زندگانیم گله دارد جوانی ام.. بزرگترین تصمیم های زندگیم رو وقتی گرفتم ک هنوز عاقل نشده بودم.. دندون عقل داشتم فک میکردم عاقلم.. اون موقع ک فقط  ی مشت غرور بودم و طراوت و زیبایی جوانی..کاش برگردم ب 18 سالگیم