2777
2789
عنوان

دیگه نمیتونم سوتین رو تحمل کنم 😑🤦

| مشاهده متن کامل بحث + 3304 بازدید | 105 پست

من شبا موقع خاب درش میارم اینم از بس شوهرم هی میگفت دیگ عادت کردم میگ شبا بدنت باید استراحت کنه

🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا  دعا کنید براشون 😭                    اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم  تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺
اره بخدا حالا من دیگه دارو میخورم که بشم

خیلی بده.از اخلاق هم‌نگم.یک هفته قبلش یک هفته بعدشم اخلاقمون افتضاحه.کل ماه اخلاقمون بقول معروف پریودیه😂😂😂😂😂

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیریم ی صلوات بفرستی💖🥲♡اللهم صل علی محمد و ال محمد♡ دست ۲ نفره این کاربری!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشبحال شیر و ببرا پس🤣🤓

بیچاره شوهر ایندم فک کن شب عروسی ذوق داشته باشه یهو.. 🤣🤣

اگه بی گناه باشم و ببرنم بالای دار ثابت نمیکنم بی گناهم، خستمه حوصله ندارم از خودم دفاع کنم

من اصلا نمیبندم. 

نبند. 

من هم میبستم اذیت میشدم. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

منم دو سه ماهه هر سوتینی عوض میکنم کشش بدنمو میزنه داغون شدم چند روز پیش نیم تنه ورزشی خریدم دقیقا از همون قسمت بدنمو زده تو خونه کلا نمیپوشم ولی بیرون که نمیشه نپوشید نوک سینم میزنه بیرون خجالت میکشم