2777
2789
عنوان

ازدست خانوادم به ستوه اومدم

710 بازدید | 60 پست

مادرم,همش بهم  میگه تو برای ماچکار کردی ,تمام وقت زندگیمو گرفته ,از بچگی عمرمو.گرفته ,الانم ازدواج کردم ,مجرد بودم هرروز گریه میکردم از دستش ,بهم میگفت زود ازداواج کن برو دیگه ,چون با پدرم مشکل داشت ,باحرفاش با کنایه هاش ,موقعی  که جوان بود اصلا بمن اهمیتی نمیداد ,الان که سنش رفته بالاتر میگه تو ازدواج کردی ,و دیگه مارو ول کردی ,همش دنبال اینی که به شوهر بی اهمیتت برسی ,شوهرمم واقعا همش برای خانوادش هست ,اما مادرم ,اینو میکوبه توی سرمن ,و میگه من برای آبرو شما ها وایسادم ,و خودمم با شوهرم هزار تا مشکل دارم ,و نمیدونم از کدومش بگم ,کسی رو ندارم باهاش درد ودل کنم ,تازه توی یک کلاس ثبت نام کردم اونم میگه همش میری کلاس ,دیگه خسته شدم ازین زندگی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمونه بارز والدین سمی و همیشه طلبکار که عرضه جمع کردن مشکلات خودشونو ندارن و از بچه هاشون طلبکارن !!!!!

بگو تومنو زاییدی زن  بعد از من میپرسی  برای توچکار کردم؟توباید برای زندگی و اینده من برنامه ریزی میکردی !!!!

حالام میخواد زندگی الانتو بهم بزنه راحت بشه

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
زندگی خودت اولویت داره اخلاق مادرتو که میدونی ازاول همین بوده

اره واقعا ,ولی الان ,هرچی میگم منم مشکلاتم زیاده درک نمیکنه همه مادرا به دختراشون میگن سر زندگیت باش ولی اون بمن میگه چیه دیرته برای شوهرت برسی