2777
2789

بعضیا هر بدی به دیگران میکنن هر تهمت و تمسخر و حق خوری میکنن هیچی نمیشه ولی من شوهرم منو کتک بزنه یا تحقیر کنه منم وقتی عین اون میشم و سکوت نمیکنم سریع سر  خودم و خانوادم بلای بدی نازل میشه که دشمن شاد میشم تلقین نیست ها حقیقته

الان من مهاجرت کردم(لطفا نپرسین کجا)اعصاب درستیم ندارم الان یه دوست من که سال ها پیش چند ماه همکلاس بورم اومده اینجا حالا دو روز من اوردم خونم گبتم تازه اومده الان رفته خونش ولی پدر منو دراورده که حوصلم سر میره تند تتد زنگ و پیام میده و میگه بیا بریم بیرون یا بیا اینجا 

بارها بهش گفتم کار دارم ولی اصلا دست برنمیداره منم اعصابم خرابه مشکل دارم اینم ول نمیکنه یه ادمی هم هست خیلی فضوله و همش سرش تو زندگی بقیه هست و هر روز هر چی میشه به خانوادش تو ایران میگه 

منو جون به لب کرده الان من میدونم باهاش تند برخورد کنم تو غربت دلش میشکنه و منم یه بلایی سرم نازل میشه اینجا واقعا نمیدونم چیکار کنم با زبون خوش میگم کار دارم جواب تلفناش رو نمیدم باز دست از سرم برنمیداره

من از دست مادرشوهر فضولم فرار کردم گیر این افتادم

چون با شوهرم مشکل دارم افسردگی دارم دوست ندارم با کسی زیاد رفت وامد کنم و کسی زیاد حرف بزنی عصبی میشم

الان کافیه این بدونه جریان چیه تو شهرمون ابرومو میبره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تلفن هاشو یکی در میون جواب بده خواست بیاد خونتون بگو مریضم میترسم بگیری یا بگو خسته ام حال ندارم بهو ...

اصلا ازش انرژی خوبی نمیگیرم مثلا زنگ زده بود یه همکلاسی رو کلی جلوی من بد گفت که من با اون صمیمی نشم ولی هر روز خودش باهاش میره بیرون یا همش میگه خانوادم میگن از تو چه خبر ! مم اصلا دوست ندارم کسی دخالت کنه تو زندگیم 

و امیدوارم شرش کنده شه

اصلا ازش انرژی خوبی نمیگیرم مثلا زنگ زده بود یه همکلاسی رو کلی جلوی من بد گفت که من با اون صمیمی نشم ...

از همین امروز رابطت رو باهاش کمتر کن ...مطمئن باش هیچ اتفاقی برات نمی افته که اعصابت آرومتر هم میشه