2777
2789
عنوان

شیفت شبم💖💖

524 بازدید | 15 پست

دیشب دوتا دو قلو خوشگل بدنیا اومد یکیشون تپل تر بود بچه ها رو گذاشتن رو تخت تا به بخش منتقل کنن من دیدم اون تپل تره انگشت اون یکی و کرده تو دهنش میک میزنه منم انگشت اون بنده خدا رو از دهنش دراوردم دیدم یهو دوتاشون زدن زیر گریه 

دیشب قشنگ ترین شیفت زندگیم بود😍😍😍😍

سلام من همون کاربر اصلیم یه چندوقت دست دخترخالم بود باز خودم برگشتم اما کمرنگتر امیدوارم خوب باشید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداشتنشون کنه برای خانواده شون

انشالله من که موقع استراحتم براشون صدقه گذاشتم کنار

یه مامان بابای کوچولویی هم داشتن مامانشون 20ساله بود باباشون 23.24 ساله بود

سلام من همون کاربر اصلیم یه چندوقت دست دخترخالم بود باز خودم برگشتم اما کمرنگتر امیدوارم خوب باشید
انشالله من که موقع استراحتم براشون صدقه گذاشتم کنار یه مامان بابای کوچولویی هم داشتن مامانشون 20سال ...

عزیزم انشاالله روزی خودتون باشه ..خسته نباشید.

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
عزیزم انشاالله روزی خودتون باشه ..خسته نباشید.

سلامت باشید

انشالله هر کی میاد بیمارستان شفای خیر بگیره و دست پر برگرده

سلامت باشید انشالله هر کی میاد بیمارستان شفای خیر بگیره و دست پر برگرده

انشاالله

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
ای جان مامان بیست ساله دوتادختر!

من شب قبل انقدر غر زدم عه شیفت دارم وقتی دیشب اومدم این صحنه ها رو دیدم قند تو دلم اب میشه

عزیزم منم امکان داره مامایی بخونم درساش سختن؟؟؟

اره گلم چرا نتونی

ببین سخت نیستا اما خب باید بخونی قشنگ به نظرم دروس عمومیش از همه سخته