2777
2789
عنوان

نجاتم بدید

381 بازدید | 54 پست

۲۰ سالمه ولی دانشگاه نرفتم ، اصلا هدفم دانشگاه و ادامه تحصیل نبود، همیشه دوست دارم کار کنم و مستقل باشم ولی اطرافیان و جامعه خیلی تو سرم میزنن از اینکه دانشگاه نرفتم و اینکه خودمم خبلی دارم حسرت میخورم، دیگه واقعا تحمل ندارم خسته شدم از فکر و خیال خانواده ماهم جوری نیست که بتونن هزینه دانشگاه آزاد بدن مجبورم دولتی دربیام که واقعا تلاش میخواد منم دیگه حوصله درس خوندن ندارم،.. از یه طرفی حتی نمیدونم چه رشته ای برم ، زبان فعلا مد نظرمه که نمیدونم مترجمی بهتره یا آموزش زبان بعد میگن ارزش نداره این رشته، البته من بازار کار مدنظرم نیست فقط به علاقه و مدرک فکر میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا  زبان خیلیییی خوبه چ اینکه اموزش بهتر از مترجمی هست و من خودم امسال اموزش زبان قبول شدم به نظرم خیلی خوبه  خیلی به زبان علاقه دارم اگ‌ توم‌ علاقه داری  خیلی می تونی پیشرفت کنی با زبان تدریس می کنی خصوصی می گیری .. 

خب اگ فعلا دانشگاه نمی ری ی کاری پیدا کن انجام بدی 

اگه خودت به دانشگاه رفتن علاقه نداری و نمیخوای صرفا به خاطر حرف بقیه نرو هررشته‌ای بری حداقل واسه کارشناسی باید ۴ سال بخونی تا اونجایی که من میدونم

خب این زمان رو میتونی رو چیزی بذاری که خودت میخوای

ولی اگه خودتم میخوای بری دانشگاه که خب بشین بخون عمومی‌ها نیست یعنی فقط باید زبان بخونی و ترمیم هم حتما بزن اگه نمراتت خوب نیست چون تاثیر ۵۰ درصد شده

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

ادبیات هم یکی از گرایش‌های زبانه اینم هست

من درکل نمیدونم کدومش بهتره

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
پرسیدم ولی میگن اصلا معتبر نیست سطح علمیش از همه دانشگاه های کشور پایین تره

اصلا این طور نیست

اتفاقا خیلی خوبه رو فنی بیشتر کار میشه،،،که الانم جامعه داره رو فن پیش میره آدم ی فن بلد باشه همه جا واسش کار هست

مدرکش هم همه جا معتبره و هیچ فرقی نداره 

آخر بِدَمَد صبحِ اُمید در شبِ من🌑🌬
اتفاقا  زبان خیلیییی خوبه چ اینکه اموزش بهتر از مترجمی هست و من خودم امسال اموزش زبان قبول شدم ...

مرسی عزیزم اره عاشق زبانم ولی خیلی به خودم شک دارم که میتونم قبول بشم یا نه، پارسالم قشنگ همین موقع میخواستم بخونم کنکور بدم بیخیال شدم🥲

وای میگن سطح زبانت باید خوب باشه که من در حد A1 A2 هستم خیلی شرایط برام سخت میشه نه؟

فیزیوتراپی کار میکنم با درآمد خیلی کم

پرسیدم ولی میگن اصلا معتبر نیست سطح علمیش از همه دانشگاه های کشور پایین تره

سلام کی گفته علمی کاربردی بده

دونفر داریم رقتند این دانشگاه و راضی اند

یکی شون تو شرکت ایرانسل پست مهمی  داره ای تی خونده

اون یکی مدیریت مالی داره میخونه چون شاغله میخواد مدرکش از فوق بشه لیسانس پایه حقوقش بره بالاتر که رفت دانشجو شد

اونوقت لیسانس برق دانشگاه ازادتهران مرکز داریم بیکاره و  رفته مغازه ی پدرش تو بازار چندساله

مرسی عزیزم اره عاشق زبانم ولی خیلی به خودم شک دارم که میتونم قبول بشم یا نه، پارسالم قشنگ همین موقع ...

فدات 

خب نمی تونی غیرانتفاعی بری ؟  هزینش خیلی کمتر از ازاده ترمی  یکی دو تومنه 

اگه خودت به دانشگاه رفتن علاقه نداری و نمیخوای صرفا به خاطر حرف بقیه نرو هررشته‌ای بری حداقل واسه کا ...

نمرآت سال آخر داغون😂👌🏼

مرسی عزیزم ، ولی بازم دوست ندارم برم دانشگاه میدونم اهل خوندن نیستم ، صرفا یک بخاطر حرف و نگاه مردم و دو بخاطر یه محیط جدید و پیدا کردن دوست و اجتماعی شدن و اینکه از شهرم خارج بشم چون اینجا خیلی کوچیکه و هیچ امکاناتی نداره

نمرآت سال آخر داغون😂👌🏼 مرسی عزیزم ، ولی بازم دوست ندارم برم دانشگاه میدونم اهل خوندن نیستم ، صرف ...

شنیدم تاثیرش واسه پشت کنکوری‌ها کمتره اما بازم تاثیر داره اگه میخوای قبول شی حتما ترمیم بزن پارسال ۴۰ درصد بود من تو انسانی‌ها دیدم طرف رتبه‌اش از همکلاسیش بهتر بود ولی فرهنگیان نیاورده بود همکلاسیش آورده بود چون نمراتش بهتر بود به هرحال این تاثیر مهمه

بری بد نیست مخصوصا تو شهر بزرگی هم بری جدای اینکه تو اون محیط هستی و تاثیراتش اونجا امکانات هم بیشتره حتی برای دنبال کردن علاقه‌ات