2777
2789
عنوان

نجاتم بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 54 پست
وای حتی نمیدونم ترمیم زدن چطوریه.. من کار میکنم خیلی سختم میشه هم بخوام واسه کنکور بخونم هم ترمیم م ...

اگه نمراتت بده مجبوری ترمیم بزنی

منم دقیق نمیدونم چطور برو از یه مدرسه بپرس یا برو آموزش و پروش شهرتون

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
جدی؟ نمیدونستم  والا هرکسی یه چیزی میگه یبار میگن بدرد نخوره نرید همه دانشجوها پیرمرد و پیرزنن ...

فقط به حرف بقیه توجه نکن خودتم سرچ بزن یا برو از دانشجوهای دانشگاه‌های مختلف بپرس

ولی درکل علمی کاربردی فکر نکنم به پای روزانه دولتی برسه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خوبی

گفتی عاشق کار کردنی و علاقه نداری به دانشگاه

خوبه این یعنی تو بیشتر از خیلی از ادم میفهمی

کاملا درکت میکنم و میدونم چی میگی

بای همشون راه حل دارم

فقط بگو به چه کاری علاقه داری

چه مهارتی داری؟ دوست داری حرف بزنی بسم الله شروع کن

قطعا نمیرسه  ازت خیلی ممنونم بابت راهنماییت عزیزدلم

خواهش میکنم 

موفق باشی

سلام خوبی گفتی عاشق کار کردنی و علاقه نداری به دانشگاه خوبه این یعنی تو بیشتر از خیلی از ادم میفهم ...

سلام عزیزم من خوبم شما خوبید 

نمیدونم فکر کنم دانشگاه نرفتن یه حکمتی داشته 😂 ولی خیلی اذیتم از حرف و حدیث و حرف مردم و مخصوصا خودم که حسودیم میشه به همسن و سالام چون بهرحال یه جامعه و جو خوبیه..

من خودم خیلی به ورزش علاقه مندم و همینطور عاشق موسیقیم ، مهارت که چه عرض کنم شاید گرافیک و طراحی سایت و دوست دارم یاد بگیرم ولی دو دلم نمیدونم خوبه یا نه 

خودم که فیزیوتراپی کار میکنم 

اما اخرش هرکاری میکنم بازم این دانشگاه کوفتی ذهنم و بدجور درگیر کرده دیگه از فکر و استرس خسته شدم