2777
2789

کلی خوش گذشت ،اومدم خونه دیدم مامانم قهر کرده که چرا تنهام گذاشتی درصورتیکه وقتی رفتم بیرون مامانم مشتری داشت،خواهرم بلاک کرده ،شوهر خواهرم بلاک کرده،میدونید سر چی؟ سر اینکه تو شهریور بهش گفتم پشت هم نیا بمون ،دوروز برو خونه خودت تو تاپیکای قبلم داستانش کامل هست ،برداشته به خانمی که قراره جاریم بشه یه جورایی رسونده که ما باهم قهریم ....اگر این دشمن نیست پس چیه ....من هیچوقت از بچگی احساس خواهر داشتن نداشتم .به شدت احساس تنهایی میکنم ،امروز فقط بابام و دوستام بهم تبریک گفتن ،مامانم چون خواهرم رفته کرج همش حامی اون شده ...خیلی دلم شکست میخواستم از خونه جدا شم و مستقل شم مامانم قسمم میده ...توروخدا بهم بگین با این احساس تنهایی چه کنم !؟ برادرم دیروز به مامانم مستقیم گفت که مامانم بین من و خواهرم فرق میذاره یعنی از بس زیاده که برادرمم فهمیده ....ولی خب برادرم اکثرا خونه نیست و پی کار و درسشه که حق بهش میدم ....امشب تو تولدم خیلی خیلی دلم شکست ،من که یه دختر مجردم برای اینکه خواهرم جلوی خانواده شوهرش معذب نشه برای عروسی با پول خودم سکه خریدم،کلی شادبلش و اینا دادم ،کل عروسی رو به جای برادر داماد من گردوندم که یوقت خواهرم حس بدی جلوی خانواده شوهرش نداشته باشه اونوقت برداشته به خانمی که دوماهه با برادر نامزدم ازدواج کرده یه جوری رسونده که ما باهم اختلاف داریم و منو تو اینستا بلاک کردن ...خیلی خیلی دلم شکست... .کسیو ندارم درد دل کنم نمیخوام به دوستامم بگم که راجع بهخ بد قضلوت بشه ،ببخشید سرتونو درذ آوردم 😔 خواهرم تو دعوا تو خیاط جلوی همسایه ها داد زد چرا شوهر نمیکنی چرا کسی نمیاد بگیرتت ،تو خونه مونی ترشیده ....چیکار کنم که بتونم ادامه بدم به زندگیم ،خسته شدم از بس مهربونی کردم نامهربونی دیدم

الهی مرا آن ده که آن به ... 

چه آدم عجیبی

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خط آخرت درمون دردته‌

آدمایی که بهشون محبت میکنی ظرفیتشونو بشناس و به همون اندازه که هستن بهشون اهمیت بده

خواهر منم لنگه خواهر توعه اوایل همش غصه می‌خوردم ولی کم کم تو قلبم و ذهنم گذاشتمش کنار جوری که مثلا میاد خونه بابام ولی از اتاقم بیرون نمیرم سلامش کنم تا وقتی که بره اصلا بی تفاوتم باهاش خیلی بی احساس و سرد خیلیم آرامش دارم 

چند سالته؟

تو دهه سی ولی هیچوقت احساس پیری نکردم ،من اهداف خودمو دارم تو زندگیم....اینکه مادرم حامی من نیست داره عذابم میده ،خواهرم به شدت روحیه تحقیر کننده ای داره 

تو دهه سی ولی هیچوقت احساس پیری نکردم ،من اهداف خودمو دارم تو زندگیم....اینکه مادرم حامی من نیست دار ...

یعنی سی سال به بالا؟ خیلیا هستن تو سن بالاتر ازدواج میکنن زندگی موفقیم دارن خواهرتون احتمالا همه چیزو ب ازدواج میدونه

خط آخرت درمون دردته‌ آدمایی که بهشون محبت میکنی ظرفیتشونو بشناس و به همون اندازه که هستن بهشون اهمی ...

غزل جان ممنون که درکم کردی ،بیشتر از اخم و تخم مادرم خسته شدم ،خواهرم یکماهه به خاطر من قهر کرده خونمون نمیاد ،من همیشه برای تولدش کادو خریدم تیریک گفتم ویدئو درست کردم اون حتی بهم تبریکم نمیگه ،امشبم برداشته بلاکم کرده شوکه شدم اصن،ولی دیگه بی تفاوت ترین میشم ،خیلی دلم گرفت خیلی 

یعنی سی سال به بالا؟ خیلیا هستن تو سن بالاتر ازدواج میکنن زندگی موفقیم دارن خواهرتون احتمالا همه چیز ...

بله من خواستگار کم ندارم اصلا ،نمیخوام تعزیف کنم ولی به خدا از دهه بیست زندگیم خواستگارم بیشتره ،امشب شک کردم که شاید بهم حسودی میکنه نمیفهمم ...شوهر داره بچه داره واقعا انصافه جلوی در و همسایه داد بزنه بگه چرا کسی نمیاد بگیرتت بعدش ابرومو جلوی خانمی که قراره جاریم بشه ببره درحالیکه من جور دیگه بودم براش ...

بله من خواستگار کم ندارم اصلا ،نمیخوام تعزیف کنم ولی به خدا از دهه بیست زندگیم خواستگارم بیشتره ،امش ...

درسته ولی چه میشه کرد شما سعی کنید کنار بیاد شاید ایشون واقعا حسادت میکنن یا از جوانب دیگه ای تحت فشارن

یعنی سی سال به بالا؟ خیلیا هستن تو سن بالاتر ازدواج میکنن زندگی موفقیم دارن خواهرتون احتمالا همه چیز ...

خواهرم تو ۲۹ سالگی ازدواج کرده اونم به زور ،ما نیاوران میشینیم ،الان رفته کرج ،براش زندگی سخت شده ،مامانم همش میگه مراعاتش کن ،اینهمه مراعات کردم اینم جواب مهربونیام ....به جاریم 😐😐که همه میدونن قطعا مث خواهر نمیشه بفهمونه ما باهم قهریم و همو بلاک کردیم ؟نمیبخشمش الهی که خدا هم نبخشتش

خواهرم تو ۲۹ سالگی ازدواج کرده اونم به زور ،ما نیاوران میشینیم ،الان رفته کرج ،براش زندگی سخت شده ،م ...

تو عصبانیت آدما همه چیز میگن من پیش میاد که مامانم تو عصبانیت بهم بدترین حرفا رو زده ولی میگذره

تو عصبانیت آدما همه چیز میگن من پیش میاد که مامانم تو عصبانیت بهم بدترین حرفا رو زده ولی میگذره

دعوای ما واسه شهریوره ،گفتنش به جاریم واسه دیروزه ....یعنی دیگه عصبانی نی

نمیدونم واقعا کارش اشتباه بوده ولی میگن احتمالا حسادت میکنه و شما هم باهاش درگیر نمیشین میخواد لجتون ...

درست میگین ،بهتره عکس العملی نشون ندم ،ممنونم ازت خورشید جان ،حالم بهتر شد باهات حرف زدم مرسی تحمل کردی حرفامو عزیزم 😘