امروز مهمونی داشتیم خونمون وقتی میخواستم برم اتاق در باز بود دیدم خانم ایکس که ۲۲ سالشه از کیفم یه چیز برداشتم منو ندید ولی وقتی رو ب رو شدین یکم هول شد و من به روش نیاوردم بعد رفتم کیفمو باز کردم یه ۹۰۰ تایی داشتم ۴۰۰ تاش رو برداشته خیلی دلم گرفت نه بخاطر پول بخاطر اینکه دیدم اون برداشت نمیدونم بهش بگم یا نه ارزش نداره پول ولی خیلی عصابم بهم ریخت
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ولی میخای پیام بده بگو عزیزم یا فلانی جان تو اتاق بودی جز تو کیا اتاق اومدن؟من حواسم نبود..صدرصد میپرسه دیگه چطور
بگو اخه از پولام کم شده شک کردم یهو که یکی از کیفم برداشته باشه
جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
دیوار حاشا بلنده راحت میگه من نبودم تازه هوچی بازی در میاره ۹۹درصدشون این مدلی هستن
سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه ایشالا حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
ای بابا. این طرف از محارم هست؟ آیا وضع مالی بدی داره؟اگه وضع مالی اش بده. برو بهش بگو فلانی اگه پولی چیزی لازم داشتی به خودم بگو. اگه وضع مالی بدی نداره پس عادت کرده به دزدی و بهتره به روش بیاری. بگو ولی نگو اون برداشته. بگو من تو کیفم پول داشتم و از لای در دیدم که کی پولهام و برداشت
ببینید با اینطور انسان ها اگه همون دفعه اول مچشنو گرفتید و دلیل این کارشو خواستید که خواستید واگرنه بعدش دیگه هیچی رو به گردن نمیگیره و طوری رفتار میکنه انگار دارین بهش تهمت دزدی میزنید و بهش بدهکار هم هستین بازم هرطور خودتون صلاح بدونید