2777
2789

مردی ک همش خردت میکنه 

بهت بی محلی میکنه 

بهت توهین میکنه

دست روت بلند میکنه 

از همه کارات ایراد میگیره 

نسبت بهت خیلی سرده 

........ 

طلاق فعلا نمیتونم بگیرم ولی تو برنامم هست چطوری بسوزونمش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 

بیتوجهی کن و سرد باش میترکه

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نقطه ضعفاشو بکوب تو صورتش و چیزایی ک فکرمیکنه ازشون میترسی رو جوری رفتار کن ک فکر کنه نترسی و مثلا فکر میکنه از داد و هوارمیترسی بیشتراز اون داد وهوار کن یا مثلا تاالان بهش توجه میکردی از الان کاملا بی خس باش

محلش نذار انگار وجود نداره تا میتونی به خودت برس هدف پبداکن ودنبال اهدافت برو شاد زندگی کن ودرنهایت طلاق بگبرحتما،آدما یه بار زندگی میکنن دلیلی نداره بسوزی وبسازی رها کن وخوش باش

زندگی یعنی تجربه کردن چیزای جدید ✌️🤍(کاربر سابق )

من بهتر از تموم خانوما می‌دونم چطور میتونی یه مردو خورد کنی!

البته به شخصیت طرف و حتی حال و هوای این روزاشم بستگی داره و ضمنا باید بدونم چیا براش ارزشه ، چیا مهمه و ...

فقط اینو بگم: بعدا نفرین نکنیااا ، چون اینو دیگه باید با جارو خاک انداز جمعش کنیاا .

قبل از این که عاشقم شوی… مرا خوب خوب نگاه کن ، مبادا چیزی از قلم بیفتد که بعدها به چشمت بیاید !
محلش نذار انگار وجود نداره تا میتونی به خودت برس هدف پبداکن ودنبال اهدافت برو شاد زندگی کن ودرنهایت ...

دقیقا همینطپری دارم جلو میرم همشم میگم یه ادمه موقته تو زندگیم 

با بچم شادم ارم درس میخونم میخوام از این ب بعدم ب خودم حسابی برسم البته همیشه میرسم ولی میخوام بیشتر برسم اونم از جیبش🤪