lzeos_l_ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/20 تعداد پست: 577 عنوان تراپیست 85 بازدید | 3 پست چیکار کنم برای خودشناسی؟ ای یکی راهنماییم کنه نمیدونم چیکار کنم زندگیمو دارم الکی میگذرونم تو رابطم چندماهه و حس میکنم از طرف خیلی پایینترم چون اون مستقله و من نه 1402/07/19 | 23:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرشوکا عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 9232 خوب مرد باید مستقل باشهالبته تو جامعه امروزی استقلال زن هم مهمه ولی بایدی براش وجود نداره من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
lzeos_l_ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/20 تعداد پست: 577 خوب مرد باید مستقل باشه البته تو جامعه امروزی استقلال زن هم مهمه ولی بایدی براش وجود نداره ولی خب وقتی من مستقل نباشم منو چرا بخواد؟ حداقل باید چیزی بجز ظاهر ادم باید داشته باشه خیلی ذهنم درگیره و واقعا نمیدونم چیکار کنم
پرشوکا عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 9232 ولی خب وقتی من مستقل نباشم منو چرا بخواد؟ حداقل باید چیزی بجز ظاهر ادم باید داشته باشه خیلی ذ ... منظورت استقلال مالیهچه ربطی داره عزیزممگه همه خانما ازدواج میکنن استقلال مالی دارنیعنی اگه شما شاغل باشی تو رو مبخوادوقتی بیکار بشی تو رو نمیخواد 🧐🧐 من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه