2777
2789
عنوان

قهریمم😭😭😭

714 بازدید | 25 پست

منو کتک زده به جای اینکه بیاد نازمو بکشه

بیشتر ناز میکنه

رو تخت بودم، از عمد رفتم طرفش که بغلس باشم بعد گفت برو اونور

بعد گفتم پرو باش گفتم نمیخوام

بعد دراز کشیدم با دستش فشار اد گفت برو دیگ

منم ناراحت شدم کلا جامو عوض کردم

عمرا دیگ بهش محل بزارم

به جای اینکه اون تلاش کنه آشتی کنم چون گند زده الان طلبکارم هس🖤😞

تو یه شب برفی وقتی باد و بارون شدیدا خیسمون کرده بود، ولی تو بغلش جام گرم گرم بود و با هم گریه میکردیم که مبادا همو از دست بدیم دقیقا همونجا فهمیدم که زندگیو بردم با وجودت 🥺💞🫂متعهد به وجودت از 1402/5/26تا ابد و یه روز✨💅

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چند سالشه شوهرت؟

من ۲۱اون

۳۰

تو یه شب برفی وقتی باد و بارون شدیدا خیسمون کرده بود، ولی تو بغلش جام گرم گرم بود و با هم گریه میکردیم که مبادا همو از دست بدیم دقیقا همونجا فهمیدم که زندگیو بردم با وجودت 🥺💞🫂متعهد به وجودت از 1402/5/26تا ابد و یه روز✨💅

عزیزم تقصیر خودتهکتکشو تو خوردی نازشم تو میکشیخب الان با خودش فکر میکنه چه عتیقه ای هستم من

هییی😭🖤

کتکت زده رفتی آشتی ؟؟ تازه قبولم نکرده چه میکنی دختر من بودم عمرا محلش میدادم

همینکارارو کردم این شده

کل امروز منتطر بودم یه کلمه بگه ببخشید انگار نه انگار همیشه

دست پیش رو میگیره پس نیوفته

کتکت زده تازه خودتو میچسبونی بهشبعد مگه مردا هم ناز دارن که ناز کنن

گفتم کش نخوره آشتی کنیم دیدم طاقچه بالا میزاره😐