2777
2789
خوبه والله لباساتون میدونید کی کهنه میشه والله من که چن ساله لباس نخریدم همش لباسایی که دیگه خواهر ش ...

چرا لباس نمیخرید خودتون؟

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبه والله لباساتون میدونید کی کهنه میشه والله من که چن ساله لباس نخریدم همش لباسایی که دیگه خواهر ش ...

من لباس نمیخرم کسی هم بهم نمیده😂😂

شوهرت چرا نمیخره؟ 

خواهر شوهرت پولداره؟ 

ناراحت شدم واقعا .. یعنی هیچ حس بدی نداری لباسای استفاده شده یکی دیگه رو بپوشی؟

راهکار برا بو عرق و عرق بزارین تا جامعه خوشبویی داشته باشیم خخخ جدی بزارین 

باید بدونی عرق به طور طبیعی بویی نداره،این میکروب هایی که زیر بغل جمع میشن باعث میشن عرقمون بو بده، مدت ۲۰ روز هر روز زیر بغلتو اول با آب و صابون بشور و خشک کن بعد بلافاصله اسپری بزن 

حالا چه اسپری ای؟

یه بطری اسپری بر میداری سه چهارمشو الکل ۷۰ درصد یا ۹۰ درصد میریزی یک چهارم باقی موندشو گلاب 

بیست روز که استفاده کنی دیگه بو نمیدی

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدایی هست مهربانتر  از حد تصور:)

منم لباس رو به محض اینکه از تنم در بیارم می‌شورم حتی اگر یه ربع تنم بوده باشه اما چون دایمی نمی‌دونم کهنه نمیشه مثلا امروز یه مانتو بپوشم فردا یه مانتو دیگه پس فردا یکی دیگه و..... شاید یکماه طول بکشه که نوبت تکرار مانتوی اول برسه 

کاربری قبلی م تعلیق شده …..
باید بدونی عرق به طور طبیعی بویی نداره،این میکروب هایی که زیر بغل جمع میشن باعث میشن عرقمون بو بده، ...

چقد کامل و جامع ممنون که وقت گذاشتی بخاطر ترکیب الکل و گلاب زیر بغل تیره که نمیشه ؟ممنون 

من لباس نمیخرم کسی هم بهم نمیده😂😂 شوهرت چرا نمیخره؟  خواهر شوهرت پولداره؟

خواهر شوهرم خیلی پولدار نیست ولی در حد خودش داره 

شوهرمم معتاده همش خرج خودش میکنه من اگه چیزی داشته باشم خرج دخترام میکنم

چقد کامل و جامع ممنون که وقت گذاشتی بخاطر ترکیب الکل و گلاب زیر بغل تیره که نمیشه ؟ممنون 

قربونت عزیز

نمیدونم برا من که هنوز تغییری نداشته شاید چون مامی که استفاده میکنم طبیعی و روشن کنندس

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدایی هست مهربانتر  از حد تصور:)
چجوری آخه

بخدا عرق نمیکنم اصلن دیگه نمیدونم چجوری 😂

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 79