2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد از هر بار پوشیدن  میشوزم 

ولی  عالی نگهداری  میکنم 

بیرونیام سالها نو هستن 

ولی تو خونه ای ها  کمتر میمونن با شامپو میشورم 

سفیده ها هم  با پودر ماشین 

یع تیکه لباس هم با دست نمیشورم 

لباسهای ک حساسن ،ماشین  لباسشوی میزارم , روی شستشو با دست 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

اصلن عرق نمیکنم حتی ی ذره . ن زود ب زود نمیشورم

بو هم نمیده عرقتون؟

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

من ۳۰سالمه،،روزی ۲بار لباس عوض میکنم،خیلی بدم میاد

نمیدونم پس شاید همه مث هم نباشن

اخه از جلو دبیرستان دخترانه رد میشدم دیدم چه بوی عرق تندی دارن

یادم افتاد منم دوران بلوغ اینجوری بودم

سره کار هم که میرفتم یکسره مانتوهام شوره میزد از زور عرق

ولی الان اصلا اونجوری نیستم 

نه زیاد عرق میکنم نه بوی عرق میگیرم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
بو هم نمیده عرقتون؟

اصلن عرق نمیکنم ک بو بده 

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 79

خوبه والله لباساتون میدونید کی کهنه میشه والله من که چن ساله لباس نخریدم همش لباسایی که دیگه خواهر شوهرم نمیخواد رو میپوشم تازه کلی ذوق میکنم که لباس جدید دارم😂😂😂😂