2777
2789

من 28 سالمه مجردم به خدا قسم بهم میگند نهایتا 17 سالت باشه .میگن قیافت بچگونست.

حالا به کنار چرا اصلا شبیه بقیه نیستم؟؟!!!

خیلی چهرم سادست .شبیه بچه هام. 

صورتم گرده ولبام حجم داره.چشام کشیده ریز هست. یه جورایی شبیه سلنا گومز .یه چیه جورایی البته.

اما یه چیزی که عذابم میده اینه که نمیدونم چرا قیافم شبیه اسکول هاست مثل بچه ترسوها پخمه ها ...البته ساده و خنگول هستم ولی چرا قیافم اینطوره؟؟؟؟!!

الکی عیب نمیزارم اما چرا صورتم اینجپریه؟؟ 

یه چیز دیگه اینکه چرا همسنام انقدر فرق دارند با من کلا بقیه مردم حتی کوچکتر از خودم بچه های دبیرستانی اخلاقشون بزرگونه است اما من اصلا فکرم بچگونست .تو عمرم به ازدواج فکر نکردم برای همین خواستگار نداشتم ..اصلا تیپم بچست.

همه چیزم بقیه هم متوجه میشن و برای هکین کیس ازدواج نیستم.

البته تا پارسالنمیفهمیدم.الان ها متوجه رفتارهای سال های قبلم میشدم میگفتم اخه من چرا اینجور بودم.عین پخمه ها عین بچه ها.؟؟!! 

چرا انقدر پخمه بودم رفتارهام شبیه بچه ها بود

خدایا شکرت بابت همه چیزخدایا شکرت اگر من گاهی تو رو یادم میره اما تو حواست بهم هست

پخمه خانوم.عکستو بزار

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ملت چون شبیه سلنا گمزن ناراحتن😑خوبه والا.چیا که تو این سایت نیست

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا