2777
2789
عنوان

شربت برای تقویت سیستم ایمنی کودک

8174 بازدید | 12 پست

سلام مامانای گل،کسی هست که بچش زود ب زود مریض میشده و بهش شربت تقویتی داده باشه برا پیش گیری از بیماری ها.دخترم ۲ سالشه زود زود مریض میشه کم غذا هم هست لطفا راهنماییم کنین

نئو زینک ایرانی از بقیه برندهای خارجی برای من بهتر بود 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقطوفقط لیموشیرین دخترمنم دوابان دوسالش میشه منوباباش مریض شدیم ولی دخترم نه واقعا اعتقادپیداکردم روزی سه چهارتا میخوره  فقط دوماه تابستون نتونستیم پیداکنیم

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم

این شربتا عالیه مثلا اگه اولی رو دادی نهایتا ۴۰ روز بده بعد چند روز صبر کن یه نوع دیگه بده همش روی اولی یا دومی یا سومی تکیه نکن

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
ایمونیس آسماویت سانستول

من تجربه خوبی از ایمونس و سانستول ندارم

ایمونس همش فریبه اصلا سیستم ایمنی بالا نمیره من نتیجه نگرفتم چند بار امتحان کردم 

سانستول هم گوارش بچم نابود کرد

اسماویت تجربه ندارم

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

فقطوفقط لیموشیرین دخترمنم دوابان دوسالش میشه منوباباش مریض شدیم ولی دخترم نه واقعا اعتقادپیداکردم رو ...

اره موافقم لیمو شیرین و پیاز خام کنار غذاش بدید عالیه 

من تجربه خوبی از ایمونس و سانستول ندارم ایمونس همش فریبه اصلا سیستم ایمنی بالا نمیره من نتیجه نگرفت ...

من بر اساس تجربه گفتم  نمیدونم والا عزیزم

پس برید دکتر تا بهتون شربت معرفی کنه

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
من تجربه خوبی از ایمونس و سانستول ندارم ایمونس همش فریبه اصلا سیستم ایمنی بالا نمیره من نتیجه نگرفت ...

ادم میمونخ چیکار کنم یکمم بد غذاس ب سختی غذا میخوره خ بی اشتهاس

هر روز میدین؟

اره هر روز 

چند تا فوق تخصص خیلی خوب هم اینو نئو زینک رو قبول داشتند