2777
2789
عنوان

آرزوهای محال من

75 بازدید | 5 پست

دلم میخواد دست بچم بگیرم برا خودم زندگی کنم با بچم برم کلاس نقاشی عاااااشق نقاشیم ،دلم حوس رستوران کرده ،برم بازار شاید سلیقم برگرده به مجردی نه مثل الان که از پوششم متنفرم ،برای خودم باشم دست بچم بگیرم ببرم پارک ،کسی ازم ایراد نگیره برا بچم غذا درست کنم ،زمانی با خانوادم حرف میزنم کسی کنارم واینسته یا نگه همش گوشیت مشغوله و ......

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم امیدوارم رابطت با شوهرت خوب بشه ولی از اینکه همسرت ازت بهونه می‌گیره و باعث ناراحتیت میشه متاسفم سعی کن به میل اون رفتار نکنی و هرجور که راحتی رفتارکن اعتقاد و ایمانت رو به خدا بیشتر کن سعی کن با توسل رابطت رو با شوهرت درست کنی و سعی کن چنان مجذوب خودت کنی که دیگه توجهی به مادرش نکنه و تو براش عزیزتر از مادرش باشی و اولویتش باشی راجع به آیت الله حق‌شناس چیزی می‌دونی وقتی دخترم مریض بوددکترها جوابش کرده بودن گفتن هیچ وقت حالش خوب نمی‌شه و تا سه ماه دیگه بیشتر زنده نیست هیچ کدوم از دکتراعملش نمیکردن میگفتن ۹۰درصد به هوش نمیاد این چله رو انجام دادم البته خودم نمی‌تونستم انجام بدم سپردم به نائب چون که خودم شرایط انجامش رو نداشتم و آنچنان آدم مذهبی نیستم که بتونم گناه نکنم خدا رو شکر یک خانم مومن این چله رو برای بچه‌ام انجام داد و بعد از اون یک دکتر پیدا شد که حاضر شد بچه‌ام رو عمل کنه و مثل بقیه دکترها نبود که بگه زیر عمل در نمیاد خیلی خوشحال شدم وقتی این رو شنیدم همه می‌گفتن که اگه عمل کنه ۹۰ درصد به هوش نمیاد ولی این دکتر قبول کرد که عمل کنه بچه‌ام رو حین چله بود یک مدت از چله گذشته بود که خواب دیدم دخترم با اینکه نمی‌تونست حرف بزنه اما بهم گفت که آب می‌خوام بهش یه لیوان آب دادم خورد و گفت سلام بر حسین این یه نشونه بود بعد از اینکه عمل شد بچه‌ام خدا را شکر حالش خوب شد و الان مثل بقیه بچه‌های عادی داره زندگی می‌کنه همیشه به خدا توکل کن امام حسین واقعا برای من معجزه کرد این چله واقعاً معجزه می‌کنه شک نکن و انجامش بده مطمئن باش زندگیت رو به راه می‌شه انشالله تونسته باشم بهت کمکی کرده باشم