2821
2789
اره منم دقیقا همینطورم چه کار خوبی منم همینکار و میکنم پس  ممنون

خوشبخت باشی ایشالا 

حق میدم بهت آدم قبل از نامزدی و ازدواج دوست داره اون شخصی ک میخاد بیادو ب عنوان بهترین نشون بده بخاطر همین روش وسواس میشه ..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خدا کنه طفلی یه روز خوش نداشته  برادرشوهرم روزای سختیمونو میبینه ولی باز دلش رحم نمیاد  ...

وای واقعا بعضیا وجدان ندارن مطمئن باش تقاصشو پس میده اینجور پولا خوردن نداره اطرافم دیدم همچنین آدمایی که بااینکه پول دارن ولی آرامششون گرفته شده

فقط بسپارس به خدا

خب شما چیکارکردی آخرش.؟ ظاهرشون به دلت نبود؟؟

ظاهرش ب دلم بود بدم نمیمود ازش ولی مثلا برا آشنایی می‌رفتیم بیرون همش قدشو‌نگاه میکردم میگفتم همش میسنجیدم ببینم چقدر ازم بلند تره آخرم فهمید😂  ایشون 170من 153 

وای واقعا بعضیا وجدان ندارن مطمئن باش تقاصشو پس میده اینجور پولا خوردن نداره اطرافم دیدم همچنین آدما ...

سپردن که سپردم زنش طلاق گرفته رفته هنوز چشمش دنبال زنشه بچش اصلا آدم حسابش نمیکنه 

به رابطه خوب من و همسرم خیلی حسادت میکرد از همون اول 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
ظاهرش ب دلم بود بدم نمیمود ازش ولی مثلا برا آشنایی می‌رفتیم بیرون همش قدشو‌نگاه میکردم میگفتم همش می ...

اخی عزیزم😅 منم اینسری که میخوام برم بیرون به خواهرم گفتم بیا از دور ببین چقدر ازم بلندتره عکس بگیر خودمم ببینم

من قدم ۱۶۵ ایشون فک کنم نهایت ۱۷۵ باشه😅

اخی عزیزم😅 منم اینسری که میخوام برم بیرون به خواهرم گفتم بیا از دور ببین چقدر ازم بلندتره عکس بگیر ...

😂😂😂دقیقا میفهمم چی میگی منم از این کارا میکردم ب دوستم میگفتم ما راه میریم از پشت ازمون عکس بگیر ببینم بهم میایم 😂😂 ولی دوست عزیزم حتما بهت پیشنهاد میکنم برو مشاوره ب اون آقا هم بگو باهم برید 

سپردن که سپردم زنش طلاق گرفته رفته هنوز چشمش دنبال زنشه بچش اصلا آدم حسابش نمیکنه  به رابطه خو ...

هعی پس الانم آرامش نداره

امان از حسادت 

خدابهترینا رو براتون رقم میزنه شک نداشته باش

😂😂😂دقیقا میفهمم چی میگی منم از این کارا میکردم ب دوستم میگفتم ما راه میریم از پشت ازمون عکس بگیر ...

پس دقیقا عین همیم🤣🤣

آره حتما میریم چون ازنظر اخلاقی واقعا شریف مودب و محترم و اکثرمعیارمو دارن تا اینجا ولی سر همین قد و جثه دو دلم...

پس دقیقا عین همیم🤣🤣 آره حتما میریم چون ازنظر اخلاقی واقعا شریف مودب و محترم و اکثرمعیارمو دارن تا ...

ایشالا ک خوشبخت بشی عزیزم ❤️ من الان تو دوران عقدم برای ماهم دعا کن زود تر بریم خونه خودمون

ایشالا ک خوشبخت بشی عزیزم ❤️ من الان تو دوران عقدم برای ماهم دعا کن زود تر بریم خونه خودمون

قربونت برم همچنین شما

چشم عزیزم حتما

ان شاءالله هرچه زودتر برین سرخانه زندگیتون به سلامتی و خوشبختی و دل خوش

هعی پس الانم آرامش نداره امان از حسادت  خدابهترینا رو براتون رقم میزنه شک نداشته باش

واقعا؟ یعنی روزای خوب ما هم میاد

بعد اون همه ناراحتی و بدبختی گفتم دیگه از این بدتر نمیشه 

اتفاقا بدتر از اون سرم اومد

ولی وقتی ته خط رسیدم دیگه هیچ راهی برام نبود انگار خدا حواسش بهمون باشه از غیب یه جوری امداد می‌رسید 

الانم خدارو شکر میکنم لااقل سایه همسرم بالا سرمونه بچم سالمه مستاجر نیستیم 

ولی میگم خدایا مگه نمیگی آخر سختی ها همیشه شیرینی هست پس که روزای خوب من میرسه 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
واقعا؟ یعنی روزای خوب ما هم میاد بعد اون همه ناراحتی و بدبختی گفتم دیگه از این بدتر نمیشه  ات ...

عزیزم خدا به دلتون آرامش بده....

میاد واقعا میاد شک نداشته باش...

به شرط لیاقت براتون دعا میکنم هرچه زودتر زندگیتون باز مثل روز اول بشه