2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پول خیلی مهم بود بعد ازدواج فهمیدم از مهم هم مهمتره 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
خیلی برام ظاهرش مهم بود گیر داده بود ب ظاهر فقط رو چیزای دیگه تمرکز نکردم در حالی ک ظاهر فقط در حدی ...

درسته منم قد خیلی برام مهمه براهمین وقتی خواستگارمیاد خیلی دودل میشم و بین دوراهی گیر میکنم

واقعا منم همینطور فکرمیکنم...فکرمیکنم فقر تنفرم میاره

نه تنفر که نمیاره مگه اینکه ببینی تلاش نمیکنه تنبله 

من شوهرم اخلاقش خیلی خوبه مهربونه من و دخترم همه دنیاشیم انصافا هم خیلی زحمتکشه

پولدار هم بود همه چی تموم ولی برادرش سرش کلاه گذاشت و بالا کشید الان یه قرون هم نداریم   

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
نه تنفر که نمیاره مگه اینکه ببینی تلاش نمیکنه تنبله  من شوهرم اخلاقش خیلی خوبه مهربونه من و دخ ...

آخی خب خداروشکر که اخلاق خوبی دارن....چه بی معرفت... ان شاءالله دوباره همه چیو میسازین باهم و برمیگردین به همون دوران حتی بهتر از قبل 

درسته منم قد خیلی برام مهمه براهمین وقتی خواستگارمیاد خیلی دودل میشم و بین دوراهی گیر میکنم

مهمه ک بهش حس داشته باشی خوشت بیاد ولی خودتو درگیر نکن از نظر های دیگه ام بسنج من خودم ب شخصه ب گفته ی مشاورم ی برگه برداشتم خوبی ها و بدی هاشو‌نو نوشتم بعد تصمیم گرفتم ..چون آنقدر درگیر تیپو ظاهر بودم تصمیم گیری برام سخت شده بود رفتم مشاور 

مهمه ک بهش حس داشته باشی خوشت بیاد ولی خودتو درگیر نکن از نظر های دیگه ام بسنج من خودم ب شخصه ب گفته ...

اره منم دقیقا همینطورم چه کار خوبی منم همینکار و میکنم پس 

ممنون

آخی خب خداروشکر که اخلاق خوبی دارن....چه بی معرفت... ان شاءالله دوباره همه چیو میسازین باهم و برمیگر ...

خدا کنه طفلی یه روز خوش نداشته 

برادرشوهرم روزای سختیمونو میبینه ولی باز دلش رحم نمیاد 

نمیدونم از خدا نمیترسه از بچم خجالت نمیکشه 

از شوهرم که مریضه بی پوله داغونه مریضیش هم بخاطر همین نامرد و فکر و خیالشه و کاملا هم میدونه ها باز وجدان نداشتش آرومه

2824
2823
2791
2779
2792