2777
2789
عنوان

مهریه

111 بازدید | 12 پست

دوست پسرم میگه مهریه ۱۴سکه ولی در وعوض جهیزیه هیچی نیار 

بابام میگه نصف خونه یا ۱۱۴سکه 

البته الانم که میدونید دیگه سکه فایده نداره و نمیشه گرفت 

به نظرتون چی کار کنم که بابام ۱۴سکه. رو قبول کنه و جهیزیه نده 

ولی یه جوری روی پسر وخانواده اش منت بزارم بگم چون خودتون گفتید در عوض اینکه ۱۴سکه بزنی جهیزیه نمیخوایم  واسه همین جهیزیه نمیدیم 

ناگفته نماند که دست بابام خالیه اگه بخواد جهیزیه بده با مصیبت باید جورش کنه تازه همه اشم نمیتونه بگیره  ولی میگه جهیزیه میدم  نمیخوام بهش فشار بیاد 

با چه زبونی به خانواده پسر بگیم چون پسر خودتون گفته جهیزیه نمیخوام در عوض سکه پایین بزن واسه همین جهیزیه نمیارم ؟ میخوام یه جوری بگم که تشکرم کنن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو نه حرف ما نه حرف شما . شما یکم جهاز بده.  اوnam مهریه‌ رو یکم بیشتر کنه. بگو اینم به احترام پدر . اینصورت ارزش خودت و پدر هم بالا میبری 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
که بگم بخاطر حرف خودتون جهیزیه نمیارم وگرنه من خواستم بیارم 

خب وقتی پسر بیان کنه من جهاز نمیخوام جاش مهریه کم میزنم ، دیگه خودشون میدونند 

مهریه پشتوانه زن هست ، سعی کن بیشتر بهش فکر کنی 

مثلا چند سکه بگم  ‌جهیزیه چی ببرم

50 سکه.  و مثلا  وسایل زینتی و قیمتی که پس اندازه خودت هم باشه و مثلا فرش و پرده.  اگر شد نیم دنگ منزل 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
50 سکه.  و مثلا  وسایل زینتی و قیمتی که پس اندازه خودت هم باشه و مثلا فرش و پرده.  اگ ...

واقعا گیر  کردم 

از یه طرف پسره و خانواده اش میگه بیشتر ۱۴ سکه نمیزنم 

از یه طرف بابام میگه ۱۱۴ 

موندم چه کنم 

همه چیز پسر بهت ثابت شده‌ ؟ بهت ارزش میده؟ خسیس نیست ؟ اگر واقعا nakhad از دستت بده.  یکم باید بیشتر تلاش کنه