2777
2789
عنوان

نظربدید به پسره چی بگم

179 بازدید | 20 پست

سلام به دوستان عزیزم من تازگی وارد جمعتون شدم و میخام کمک کنید 

من دانشجو هستم و الان ۹ ماه هست که یه پسری که هم دانشجوییم هست گفته که میخامت و قصد ازدواج داره من شهرستان هستم و خانوادشون روستا منم از نظرم پسر بدی نیست درکل اگرم بدی داشته باشه کسی بدون عیب نیست کارشون هم اداری هست قراردادی 

شرط گذاشته که باید بعد از ازدواج چادر سر کنی شرط دومش اینه که باید بری روستا و با خانوادم زندگی کنی گفته که درستم فقط تا لیسانس ادامه بده حالا نمیدونم چی بگم بهش خودمم وابسته اش شدم یه جورایی خیلی دوسش دارم کمک کنید 

اسمم باشه دختر جنوب 

بگو نه تمام

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

طرف بد دله فیلم ملی و راه های نرفترو ببین سر عقل بیای

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

باهاش ازدواج کن بد بدبخت شدی نیای بگی کمک ها معلومه شکاکه دهنت سرویس میشه خیالت صد درصد راحت  انقدر داغون میشی که وابستگیتم می ره بگو خدافظ تمام البته واقعا نمی دونم چرا چیزی که واضح هست بازم تو شک می رین از این واضح تر که مناسب نیست 

نه خانوادتن ادمای غیرتی هستن عربن و پیش عربا ای جور چیزا عادیه

خب مشخصه محدودیت هاشون زیاده بستگی به خودت داره مثلا من نمیتونم با اینجور محدودیت ها کنار بیام ببین باید اول خودتو خوب بشناسی نه از روی احساسات تصمیم بگیری چون بحث یک عمر زندگی