2777
2789
عنوان

نظربدید به پسره چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 20 پست
باهاش ازدواج کن بد بدبخت شدی نیای بگی کمک ها معلومه شکاکه دهنت سرویس میشه خیالت صد درصد راحت  ا ...

من پیش یکی استخاره گرفتم همه چیو دقیق میگه امتحانش کردم

گفت که بخاطر رسم و غیرتشونه ولی درکل پسر خوب و زن دوستیه حالا خواسنم شما هم کمک کنید مرسی از نظرتتون عشقا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پیش یکی استخاره گرفتم همه چیو دقیق میگه امتحانش کردم  گفت که بخاطر رسم و غیرتشونه ولی درکل ...

اینا الکیه برا خودت میگم  میگی برا رسم غیرته سر هر چیزی بهت گیر میده مهم نیست چقدر خوبه رسم غیرت آزار دهنده میشه

نه خانوادتن ادمای غیرتی هستن عربن و پیش عربا ای جور چیزا عادیه

تو عربی؟مهم نیست اونا کین تو کی هستی عربی با عربا زندگی کردی؟من با عرب ها ارتباط داشتم خیلی آدم های خوب و با معرفی هستن اما با زناشون نه نه که بدی کنن تعصبین عرب کجاس؟

خب حالا چیکار کنم 💔 حرفاش جوری نیست که بگم شکاکه یا چیزی کلا غیرتین چادر براشون مهمه بعد گفت که او ...

با مادر شوهر زندگی کردن به نظر راحت میاد خیلی فرق داره با جدا زندگی کزدن راجب چادر تو اصلا چادر سرت کردی؟اوکی هستی؟