2777
2789

فقط قبلش لطفا نظرات و پست ها رو بخونید شاید جوابتون توشون باشه که دوباره نپرسید چون واقعا زمان جوابدهیم محدوده ممنون🙏

دکتر آوا جلالی ✍🏻 لطفا درخواست دوستی و‌پیام شخصی ندین🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر یه هانمی داشته و بعد بچه ها رو ببوسه به بچه منتقل میشه یا نه  مثلا تو مقعدش داشته. تو رو خدا بگو به نفر بچمو بوسیده نگرانم 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c
عزیزم میشه جواب بدی بعد از دوسال از مبتلا شدن راسته میگن ویروس دفع میشه از بین میره

۹۰ درصد مواقع بله خود بدن باهاش مبارزه میکنه و از بین میبرنش در عرض دوسال، باید ازمایش hpv typing یا کوتست انجام بشه که مطمئن شن دیگه ندارن

خانومی که از همسرش گرفته ولی نوع پرخطرش نبوده وزاعده روبادارو رفع کرده ولی همسرش هنوز درمانو برای رفع زاعده انجام نداده میتونه اقدام کنه واسه باردارشدن یا نه 

شوهرشم باید درمانو شروع کنه؟

واینکه این خانوم میتونه موهای زاعدشو لیزر کنه ؟

زیگیل تناسلی مردا چجوریه من ستا حالت جوش روی بدن شوهرم زده شبیه گوشت اضافس  خودش که قسم میخوره میگه نه اینارو همیشه از زمانی که ختنه کردم اینا زده شد دقیقا روی خط اونجایی که ختنه کرده میترسم از رابطه ولی زیر بار نمیره از جنگو‌جدلم خوشم‌نمیاد بخاطر بچم‌مینرسم دعوا کنم خیلی حس بدی دارم ولی جدیدا زوم کردم همینجا دیدمو نسبت به این موضوع بد کرده دقیقا شدم به این نمیدونم کدومو باورکنم

اصالت یعنی، بختیاری😍       ارجاعت میدم به امضام 💅                 تا زمانیکه که نظرسازنده ای نداشته باشم در تایپکی کامنت نمیذارم 😊                             اگه دیدی جوابتو ندادم بدون هم نظر نیستیم پس انرژی و وقت خودمو الکی هدر نمیدم  و نظرمو به کسی تحمیل نمیکنم 😚                                                        من ز نژاد کورشم ، آزاده ای پر شورشم پیکان تیر آرشم ، خون رگ سیاوشم من کاوه ی آهنگرم ، تا به ستم نیاورم از چرم، پرچم ساختم ، تا بر ستمگر تاختم از غرب و از ماد آمدیم ، ارژنگی و پاک آمدیم من پارت اشکانیم ، من شیر مرد پارسی ام موج خلیج فارسم ، من شاه تنها خاورم زیرا که من ایرانیم ، از قوم بختیاریم    🌺                                                    
ممکنه از دست شوییهای عمومی یااستخر منتقل شه؟

والا راستشو بگم نه، هیچ منبع علمی این قضیه رو تایید نکرده ولی یه مشکلی که در ایران هست اینه که آقایون میتونن ناقل باشن و هییییچ علامتی نداشته باشن و به همسرشون منتقل کنن و بعد زن چون علامتدار میشه مردا زیربار نرن که خودشون خیانت کردن و به زن تهمت میزنن که تو خیانت کردی و بنیان خانواده خیلی متزلزل میشه مخصوصا تو روستاها، اساتید ما گفتن تو روستاها و شهرای کوچیک ما مجبور شدیم بگیم زنت از استخر و دستشویی گرفته چون مدرکی نداشتیم ثابت کنیم از همسر خودش گرفته تا مرده همسرش رو طلاق نده، ولی درصد خیلی خیلی کمی از متخصص زنان خودم شنیدم که یه بیمار داشته که از اپیلاسیون منتقل شده (اونم مثلا از نفر قبلی و توسط اپیلاسیون کار) ولی بازم منبع علمی براش نداریم و در حد حرفه

اگر یه هانمی داشته و بعد بچه ها رو ببوسه به بچه منتقل میشه یا نه  مثلا تو مقعدش داشته. تو رو خد ...

نه بابا این چه حرفیه با بوس که منتقل نمیشه 

خانومی که از همسرش گرفته ولی نوع پرخطرش نبوده وزاعده روبادارو رفع کرده ولی همسرش هنوز درمانو برای رف ...

خانم نیازی به کولپوسکوپی نداشته؟ کلا پرخطر نداشته اصلا؟ و اینکه اقا باید حتما ضایعه رو بسوزونه یا فریز کنه یا با دارو رفع کنه چون گاهی انواع متفاوتن و باز میتونه به شما منتقل کنه نوع دیگری رو، از ضایعش هم میشه نمونه برداری کرد، hpv بالغ بر ۱۰۰ نوع داره

تا اونجا که میدونم داشتن hpv منعی برای بارداری نداره فقط برای زایمان فکر میکنم متخصصا میگن سزارین باشه باز درموردش با متخصصتون صحبت کن حتما، ولی اگر نیاز به کولپوسکوپی داشتی و دهانه رحم درگیر شده قضیه فرق داره برای بارداری اون تخصصی تر میشه

تعداد زگیل ها و اندازشون ربطی به وخیم بودن یا نبودن hpv داره؟؟

نه هیچ ربطی نداره باید ازمایش hpv typing یا همون کوتست انجام بشه تا نوعش مشخص بشه و اگر لازم باشه کولپوسکوپی

نه بابا این چه حرفیه با بوس که منتقل نمیشه 

بوس عادی نه یعنی دهن بچرو بوس کرده  

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c
نه هیچ ربطی نداره باید ازمایش hpv typing یا همون کوتست انجام بشه تا نوعش مشخص بشه و اگر لازم باشه کو ...

زگیل تناسلی فقط از برخورد مایعات جنسی انتقال داده میشه؟؟ یا برخورد پوست ناحیه ی تناسلی؟

منظور اینه که با کاندوم میشه مراقبت کرد؟

کاربر خانم هستم.