2777
2789
عنوان

اگر سوالی درمورد hpv یا زگیل تناسلی دارید بپرسید

| مشاهده متن کامل بحث + 55304 بازدید | 243 پست
اینکه میگن کسی زائده بزنه یعنی نوع کم خطر گرفته درسته؟

معمولا نوع ۶ و ۱۱ و کم خطرها ضایعه میدن ولی ازونجا که گفتم هرکس چندنوعش رو میگیره ، ضایعه نشونه اینه که شما دچار hpv شدید و باید hpv typing انجام بشه و انواعش مشخص بشه که ممکنه توشون پرخطر هم باشه، ضایعه صرفا یه نشونس از وجود ویروس، به خودی خود مهم نیست و با دارو یا فریز و اینا رفع میشه ولی باید انواع پرخطری که ممکنه همراهش باشن و دردسرساز بشن هم مشخص بشن و پیگیری بشن

دکتر آوا جلالی ✍🏻 لطفا درخواست دوستی و‌پیام شخصی ندین🙏
شوهره من یه خال گوشتی داره فقط یکی است بزرگ اندازه عدس  میگه از نوجوانی داشتم همین بوده ،گرد ا ...

تا ضایعه رو متخصص اورولوژی نبینه نمیشه نظر قطعی داد اصلا، حتما باید ببرید از نزدیک متخصص ببینه و اگر هم یک درصد شک داشته باشه میشه از ضایعه نمونه برداری کرد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا ضایعه رو متخصص اورولوژی نبینه نمیشه نظر قطعی داد اصلا، حتما باید ببرید از نزدیک متخصص ببینه ...

ژیلت میکشه اصلا نمیره زیر ژیلت  بیرونی نیست اندازه یه میل شاید بیرون باشه 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ.

سلام ،  ۱۷ سالمه چند شب پیش برای سرماخوردگی رفتم دکتر ، یه خانوم و آقا دقیقا قبل من پیش دکتر بودن که میخواستن تاییدیه بگیرن برای واکسن گارداسیل 

بعدش که نوبت من شد ، دکتر بعد از تماسی که با اون خانوم و اقا داشت چوب بستنی رو گذاشت دهنم

تازه بعدش هم که رفتم آمپول بزنم دقیقا قبل من اون خانوم و آقا واکسنشون رو زدن مسئول تزریقات هم دستکش نداشت  

میگم نکنه دست اون خانوم و آقا آلوده بوده باشه به HPV و به سبب تماسشون با دکتر و مسئول تزریقات ، دست اون ها هم آلوده شده باشه  و من HPV بگیرم

میدونم بیشتر این واکسن برای پیشگیری استفاده میشه ولی فکر میکنم اینها مبتلا بودند

در واقع تزریقاتیه با همون دستش که بازوی اون خانوم رو گرفت و براش واکسن زد ، باسن من رو هم گرفت و آمپول زد 

خیلی استرس دارم ، نظر شما چیه؟

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
سلام ،  ۱۷ سالمه چند شب پیش برای سرماخوردگی رفتم دکتر ، یه خانوم و آقا دقیقا قبل من پیش دکتر بو ...

نه عزیزم این حرفا چیه تماس پوست به پوست از کسی که مبتلای قطعی به hpv هست اونم تماس در نواحی تناسلی نه دست در بازو چه ربطی داره اصن hpv مال نواحی تناسلیه ، کسی که میاد واکسن میزنه که hpv نداره!! 

سلام وقت بخیر خانم دکتر

من واسه کلیه ام دکتر دادونوشته فرستادن ، 

میشه برام نسخه رو بخونید اگ میشهhttps://s6.uupload.ir/files/۲۰۲۳۱۰۱۱_۱۰۲۳۰۸_gzf6.jpg

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏
سلام وقت بخیر خانم دکتر من واسه کلیه ام دکتر دادونوشته فرستادن ،  میشه برام نسخه رو بخونید اگ ...

ویتامین ب ۱ ۳۰۰ و سلکسیب ۱۰۰

سلام درست میگن واکسنش عوارض داره؟ روی مغز و راه رفتن اثر میذاره؟ میشه در مورد واکسنش توضیح بدید ؟

نه اصلا همچین چیزی نیست

واکسن گارداسیل که خارجی هست ۹ نوع رو پوشش میده که ۶ و ۱۱ و ۱۶ و ۱۸ و چند نوع دیگه توشون هست و قیمتش الان خیلی بالاست، واکسن ایرانی به نام پاپیلوگارد ۴ مدل رو انواع ۶ و ۱۱ که کم خطر هستن و زگیل ساز، و انواع پرخطر ۱۶ و ۱۸ که میتونن باعث سرطان دهانه رحم در خانما بشن

هر دوی واکسن ها سه دوز هستن در فواصل ۰-۱-۶ ماه تزریق میشن و بازویی، یخچالی هستن و در عرض نیم ساعت باید تزریق بشن

گارداسیل که خارجیه سخت گیر میاد اگرم باشه دوزی ۳ میلیون ایناس تو بازار سیاه اونم اگر درست نگهداری شده باشه، ایرانیش یعنی پاپیلوگارد باید ۴۰۰-۵۰۰ هزارتومن باشه هر دوز ، تو داروخونه ها باید بگردید یا زنگ بزنید از سامانه دارویی ببینید کجا داره

در کل حتما پیشنهاد میشه بزنید حتی تو جوامع پیشرفته به بچه هاشون از سنین کم ۱۰-۱۲ سالگی میزنن و این توی گایدلاین هم اومده که بهترین سن تا قبل ۲۵ هست ولی بازم تا ۴۰ سال میشه زد

سلام درست میگن واکسنش عوارض داره؟ روی مغز و راه رفتن اثر میذاره؟ میشه در مورد واکسنش توضیح بدید ؟

عذر میخوام پاپیلوگارد ۲ ظرفیتی هست فقط ۱۶ و ۱۸ که سرطان زا هستن رو پوشش میده، ۴ ظرفیتی مدل دیگه از گارداسیل هست، گارداسیل خم هم ۴ ظرفیتی داره هم ۹ ظرفیتی

آخه یه آشنایی که سالها خارج از ایران زندگی میکردند و جوان هم بودن اصلا نمیشناختن،گفتم اونجا نمیزنن؟ گفت نه ،

جایی رو میشناسم اگه گیرم اومد به نظرتون خارجیش و بزنم بهتره؟خیلی ممنونم

آخه یه آشنایی که سالها خارج از ایران زندگی میکردند و جوان هم بودن اصلا نمیشناختن،گفتم اونجا نمیزنن؟ ...

اره خارجی سویه های بیشتری رو پویشش میده 👌🏻👌🏻

سلام خانوم جلالی من دو سه روز پیش خیلی اتفاقی متوجه شدم ی گوشت اضافه رو بیکینیمه محل ندادم تا امشب که رفتم دوش گرفتم دیدم زیاد شدن اطراف لابیا ها و کشاله رونم مطمئنم زگیلن فقط لطفاً میشه ی راه درمانی بهم بدین نمیخوام از این بیشتر پخش بشن ی نفر تو همین سایت بهم گفت بتادین و الکل بزنم روشون دو هفته شما نظرتون چیه؟

سلام خانوم جلالی من دو سه روز پیش خیلی اتفاقی متوجه شدم ی گوشت اضافه رو بیکینیمه محل ندادم تا امشب ک ...

نه نه اصصصلا، ممکنه مولوسکوم باشه یا hpv، حتما باید برید زنان یا دکتر پوست دارو بگیرید یا فریز کنید بر اساس علتش، اصلا دستکاری نکنید تیغ نزنید الکل ایناام نزنید اینا که درمان نیستن