2821
2789
عنوان

پریود شدن 🤦🏻‍♀️

464 بازدید | 41 پست

خانما من موندم چیکار کنم پریود بشم

4 روزه قرص پیشگیری نخوردم بعد، از دیروز هرچی بگید خوردم تا پریود بشم  زعفران،  زنجبیل، چای دارچین. 

از صبحم سه لیوان دمنوش رازیانه با یه گیاهه اسمشو نمیدونم( عکسشو میفرستم) خوردم پریود نمیشم 😩

شما بگید چیکار کنم 

آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘‍♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨‍👩‍👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻‍💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩‍❤️‍👨 عاشق قهوه م ☕    

رازیانه دم‌کن بخور.     ..   

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بیبی چک بزن اول کمتر هی ازین چیزا بخور ک تاثیر منفی بده 

شربت زعفرون ی بار دوبار 

ن هزار بار دقیقا برعکس کار میکنه اون وقت

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂 
رازیانه دم‌کن بخور.     ..  

سه لیوان خوردم

آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘‍♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨‍👩‍👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻‍💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩‍❤️‍👨 عاشق قهوه م ☕    
سه لیوان خوردم

صبوری کن پس

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره
مبارکه به دل خوش

یعنی چی؟ یعنی احتمال داره حامله باشم 

رازیانه و گل گاو زبان باهم بجوشون بخور

یه گل هم هست نارنجیه نمیدونم اسمش چیه 

رفتم عطاری گفت با رازیانه دم کن

صبوری کن پس    

به نظرت چقدر طول میکشه پریود شم؟ 

بیبی چک بزن اول کمتر هی ازین چیزا بخور ک تاثیر منفی بده  شربت زعفرون ی بار دوبار  ن هزار ...

متوجه نشدم ببخشید میشه بیشتر توضیح بدید 

این گل چیه؟ 

متوجه نشدم ببخشید میشه بیشتر توضیح بدید 

وقتی زیاد گرمیجات میخوری و این داروهای سنتی 

دقیقا برعکس کار میکنه 

شما سعی کن استرست بزاری کنار 

و دیگه هیچ دارویی نخوری برای پریود 

جون اینا پریود رو بیشتر عقب میندازه 

زعفرون خوردنش یکبار یا نهایت دوبار خوبه برای پریود 

اگر بیشتر بخوری ک اثر نداره هیچ اثر برعکس داره ینی نمیشی

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂 
به نظرت چقدر طول میکشه پریود شم؟ 

دیگه تا یه هفته دیگه قطعا پریودی

وقتی زیاد گرمیجات میخوری و این داروهای سنتی  دقیقا برعکس کار میکنه  شما سعی کن استرست بز ...

متوجه شدم ممنونم🌹

2790
2823
2791
2779
2792