2821
2789
عنوان

پریود شدن 🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 41 پست
دیگه تا یه هفته دیگه قطعا پریودی

میخوام تا پنج شنبه پریود شم

آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘‍♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨‍👩‍👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻‍💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩‍❤️‍👨 عاشق قهوه م ☕    
متوجه شدم ممنونم🌹

۷واهش 

راستب 

بیبی چک بزن اول مطمئن شی باردار نیستی

سقط نکنی بچرو ابنجوری

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

۷واهش  راستب  بیبی چک بزن اول مطمئن شی باردار نیستی سقط نکنی بچرو ابنجوری

فکر نکنم باردار باشم 

خدا نکنه

آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘‍♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨‍👩‍👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻‍💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩‍❤️‍👨 عاشق قهوه م ☕    

ع شمام ک مثل منی 

منم پریود نمیشم نمیدونم چکار کنم میتزسم باردارباشم 

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

ع شمام ک مثل منی  منم پریود نمیشم نمیدونم چکار کنم میتزسم باردارباشم

من پریودیم تاریخ 23 هست میخوام زودتر پریود شم ولی انگار بدنم سر لج افتاده که همون موقع خودش باشه

اصلا وقتی خدا بخاد دامنت سبز کنه اگه دنیا زعفرون بخوری سقط نمیشه..من سر دخترم..انقدر از بالا پرش زدم و زعفرون و رازیانه خوردم بجای اینکه سقط بشه جاش سفت شد

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
فکر نکنم باردار باشم  خدا نکنه

ب هر خال

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂 

هر روز صبح ناشتا سیاه دونه بخور نصف قاشق چایخوری یا با پنیر یا عسل،اگه خیلی عجله داری شکمت بادکش کن فرداش باز میشی

خیر دنیا و آخرت در توسل به امام زمان است🥀آقا جان بیا که بی تو به جان آمدم ز تنهایی🥹برای سلامتی و فرج امام زمانمون یه صلوات بفرس🌷 اگه فرستادی مطمئن باش آقا نگات می‌کنه💜 اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم 🌺💜🌷 فقط حیدر امیرالمومنین است 🌷یا علی مددی،💓 شب اول قبر تو اون تاریکی توی وحشت.. حضرت علی دستت رو بگیره بلند بگو یا علی💓
اصلا وقتی خدا بخاد دامنت سبز کنه اگه دنیا زعفرون بخوری سقط نمیشه..من سر دخترم..انقدر از بالا پرش زدم ...

من از خدامه،  خدا بهم بچه دیگه بده 

من احتمال زیاد هفته بعد مصاحبه دارم میخوام پریودیم بیاد جلو.  موقع مصاحبه اذیت نشم.. دلیلش فقط همینه

پیشگیریتون چه جوریه؟

من همیشه طبیعیه.  ولی هفته پیش دکتر بهم قرص داد که پریودیم یه هفته بیاد جلوگفت تا جمعه قرص بخور یکشنبه پریود میشی الان شده سه شنبه هنوز نشدم

حتی دکتر سونوگرافی هم کرد که حامله بودم متوجه میشد

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز