2777
2789
عنوان

امروز رفتم سونو اما جنسیتو نگفت

191 بازدید | 14 پست

۱۲ هفته ۴ روزمه  رفتم سونو NT سلامت جنین روگفت وخداروشکرسالم بود

دیدمش همششش تکون میخورد دکتر گفت خیلیی شیطونه یه جا بند نمیاد  بعد گفت دراز نکشیده و نشسته

گفتم جنسیت گفت من جنسیت نمیگم هیچی معلوم نیست ک بگم و بحث جنستو اصلا نکن تا هفته ۱۶یا ۱۸

چطوری بعضی ها ازهفته ۱۲ بهشون میگن ک جنسیت بچه چیه  برای من همین ک وارد اتاق شدم گفتم جنسیتشو هم میگین گفتن تا یه مه دیگه

❤️کاربری دست دو نفره❤️

بستگی به پوزیشن جنین و تبحر دکتر داره

من اولین بارداریم سال۹۵ بود ۱۱هفته و خورده ای جنسیت رو گفت

دومی هم همینجور

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به پوزیشن جنین و تبحر دکتر داره من اولین بارداریم سال۹۵ بود ۱۱هفته و خورده ای جنسیت رو گفت د ...

من همین ک رفتم پیش دکتر هنوز دستگاه رو هم رو شکمم نزاشته بود ک گفت جنسیتو بیخیال شو تا۱ ماه دیگه  

بازم تو زمانی ک دستگاه رو شکمم بود بازم پرسیدم گفت عجله نکن 

یه خانم دیگخ هم اومده بود ۱۸ هفته تازه بهش گفتن جنسیت بچه چیه یعنی امکان داره خودش نگه ت صدر صد معلوم نباشه

حتی گفتم حدس خودتون چیه دختره یا پسر گفت هفته ۱۶ یا ۱۸ ازم بپرس

❤️کاربری دست دو نفره❤️
من همین ک رفتم پیش دکتر هنوز دستگاه رو هم رو شکمم نزاشته بود ک گفت جنسیتو بیخیال شو تا۱ ماه دیگه &nb ...

مشخصه دکترت تبحر نداره

بالاخره باید یه حدسی میزد

من برا بچه اولم رو گفت احتمال میدم

دومی رو توی برگه ۱۰۰درصد تشخیص داد

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری