2777
2789
عنوان

شام چی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 83 پست
اخی عزیزم دیگه آنقدر آدم نباید گستاخ باشه  که بگه وظیفته انشالله پاقدم نی نیتون خوب باشه ❤️

ایشالا من که خودم بعد میرم شامم میخورم میام میخابم اونم خودش بدونه یک شب میاد خونه کلافه میشم منم خدا هیچ کس اینجوری امتحان نکنه

مامان کوچولو🤰🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونی من عاشق بچم من گفتم بچه بیاریم الان میگ تو بچه رو سلاح خودت کردی هر کار کنی من بهت هیچی نگم ح ...

من ماما هستم بعد خب قبل بارداری  مشاوره هم میدیم مورد مثل شما زیاد بوده بچه زندگی و درست نمیکنه بدتر یکی هم با خودتون وارد مشکلات میکنید

تو بخاطر نینی کوچولوت تحمل کن حتما دوباره اخلاقش خوب میشه یکه بدو نکن

سلام من همون کاربر اصلیم یه چندوقت دست دخترخالم بود باز خودم برگشتم اما کمرنگتر امیدوارم خوب باشید
من ماما هستم بعد خب قبل بارداری  مشاوره هم میدیم مورد مثل شما زیاد بوده بچه زندگی و درست نمیکنه ...

من که عادت کردم سپردم به خدای  بالا سرم  فقط خدا دستش یه پول برسونه این ادم شه دوباره 

مامان کوچولو🤰🏻
من که عادت کردم سپردم به خدای  بالا سرم  فقط خدا دستش یه پول برسونه این ادم شه دوباره  ...

انشالله حتمااااا 

سلام من همون کاربر اصلیم یه چندوقت دست دخترخالم بود باز خودم برگشتم اما کمرنگتر امیدوارم خوب باشید
ساندویج مرغ چجوری درست میکنی 

مرغوبذارآبپزشه بانمک وابلیمووادویه،،بعدپیازخلالی روسرخ کن بهش قارچ خردشده وفلفل دلمه  اضافه کن بذاتفت بخوره بعدیه قاشق رب که رقیق شده بزن ویه کم زردچوبه ، بذارخوب جابیفته آخرکارم مرغاتو ریش کن بزن بهشون ویه تفت کوچولوبده ...اگه دلت خواست روی همه موادت رویه کم پنیرپیتزابزن درتابه روبذارباشعله کم تاپنیرآب بشه خیلی خوب میشه

مرغوبذارآبپزشه بانمک وابلیمووادویه،،بعدپیازخلالی روسرخ کن بهش قارچ خردشده وفلفل دلمه  اضافه کن ...

ممنون عزیزم. رب رقیق شده منظورت اینه با آب رقیقش کنیم ؟قارچ رو تفت بدیم یا کامل سرخ کنیم ؟چون من وقتی قارچ سرخ میکنیم یکی دوساعت میزارم بپزه و سرخ بشه

گریه نکن مردا ارزش این ندارن خودمونو غصه بار کنیم .تولدتم مبارک باشه 

ممنونم عزیزم خیلی وقته اینوفهمیدم ارزش ندارن امشبم واسه بچم گریه کردم که قبل خواب بادستای کوچولوش واسم کادوآورد(( حوله حموم خودشو آورده به عنوان کادو❤️)) این عنتر،اذیتش کردباناراحتی خوابید