tiamo22 مدیر عضویت: 1402/06/04 تعداد پست: 5051 عنوان شام چی دارین | مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 83 پست من امشب به مامانم گفتم تو استراحت کن من میپزم ماکارانی درست کردم جاتون خالی مامانم خیلی ذوق میکنه وقتی من کار میکنم سلام من همون کاربر اصلیم یه چندوقت دست دخترخالم بود باز خودم برگشتم اما کمرنگتر امیدوارم خوب باشید 1402/07/18 | 20:28 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
delaramnajafi عضویت: 1401/10/25 تعداد پست: 250 به سرایدارتون بگو طبقه بالا مادر شوهرم زندگی میکنم اپارتمان نیستم دعا کن از این خونه بتونم درام مامان کوچولو🤰🏻
delaramnajafi عضویت: 1401/10/25 تعداد پست: 250 اخی عزیزم دیگه آنقدر آدم نباید گستاخ باشه که بگه وظیفته انشالله پاقدم نی نیتون خوب باشه ❤️ ایشالا من که خودم بعد میرم شامم میخورم میام میخابم اونم خودش بدونه یک شب میاد خونه کلافه میشم منم خدا هیچ کس اینجوری امتحان نکنه مامان کوچولو🤰🏻
tiamo22 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/04 تعداد پست: 5051 میدونی من عاشق بچم من گفتم بچه بیاریم الان میگ تو بچه رو سلاح خودت کردی هر کار کنی من بهت هیچی نگم ح ... من ماما هستم بعد خب قبل بارداری مشاوره هم میدیم مورد مثل شما زیاد بوده بچه زندگی و درست نمیکنه بدتر یکی هم با خودتون وارد مشکلات میکنیدتو بخاطر نینی کوچولوت تحمل کن حتما دوباره اخلاقش خوب میشه یکه بدو نکن سلام من همون کاربر اصلیم یه چندوقت دست دخترخالم بود باز خودم برگشتم اما کمرنگتر امیدوارم خوب باشید
delaramnajafi عضویت: 1401/10/25 تعداد پست: 250 من ماما هستم بعد خب قبل بارداری مشاوره هم میدیم مورد مثل شما زیاد بوده بچه زندگی و درست نمیکنه ... من که عادت کردم سپردم به خدای بالا سرم فقط خدا دستش یه پول برسونه این ادم شه دوباره مامان کوچولو🤰🏻
tiamo22 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/04 تعداد پست: 5051 من که عادت کردم سپردم به خدای بالا سرم فقط خدا دستش یه پول برسونه این ادم شه دوباره ... انشالله حتمااااا سلام من همون کاربر اصلیم یه چندوقت دست دخترخالم بود باز خودم برگشتم اما کمرنگتر امیدوارم خوب باشید
ناتاشا1890 عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 11924 اسفناج و پیاز داغ و تخم مرغ چرا هر غذایی باشه باید تخم مرغ هم توش باشه
موناآزادی عضویت: 1399/05/10 تعداد پست: 10210 ساندویج مرغ چجوری درست میکنی مرغوبذارآبپزشه بانمک وابلیمووادویه،،بعدپیازخلالی روسرخ کن بهش قارچ خردشده وفلفل دلمه اضافه کن بذاتفت بخوره بعدیه قاشق رب که رقیق شده بزن ویه کم زردچوبه ، بذارخوب جابیفته آخرکارم مرغاتو ریش کن بزن بهشون ویه تفت کوچولوبده ...اگه دلت خواست روی همه موادت رویه کم پنیرپیتزابزن درتابه روبذارباشعله کم تاپنیرآب بشه خیلی خوب میشه
ناتاشا1890 عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 11924 مرغوبذارآبپزشه بانمک وابلیمووادویه،،بعدپیازخلالی روسرخ کن بهش قارچ خردشده وفلفل دلمه اضافه کن ... ممنون عزیزم. رب رقیق شده منظورت اینه با آب رقیقش کنیم ؟قارچ رو تفت بدیم یا کامل سرخ کنیم ؟چون من وقتی قارچ سرخ میکنیم یکی دوساعت میزارم بپزه و سرخ بشه
ناتاشا1890 عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 11924 ساندویچ مرغ ..خیرسرم تولدمه مرتیکه کوفتم کردالانم تواتاق دارم گریه میکنم😞 گریه نکن مردا ارزش این ندارن خودمونو غصه بار کنیم .تولدتم مبارک باشه
موناآزادی عضویت: 1399/05/10 تعداد پست: 10210 ممنون عزیزم. رب رقیق شده منظورت اینه با آب رقیقش کنیم ؟قارچ رو تفت بدیم یا کامل سرخ کنیم ؟چون من وقت ... آره باآب رقیق کن که کامل باهمه موادقاطی بشه...قارچ درحدی که بپزه کافیه من خیلی نمیپزم
موناآزادی عضویت: 1399/05/10 تعداد پست: 10210 گریه نکن مردا ارزش این ندارن خودمونو غصه بار کنیم .تولدتم مبارک باشه ممنونم عزیزم خیلی وقته اینوفهمیدم ارزش ندارن امشبم واسه بچم گریه کردم که قبل خواب بادستای کوچولوش واسم کادوآورد(( حوله حموم خودشو آورده به عنوان کادو❤️)) این عنتر،اذیتش کردباناراحتی خوابید
موناآزادی عضویت: 1399/05/10 تعداد پست: 10210 ممنون عزیزم. رب رقیق شده منظورت اینه با آب رقیقش کنیم ؟قارچ رو تفت بدیم یا کامل سرخ کنیم ؟چون من وقت ... این مواد هم حدااقل یه ساعت زمان میخوادتاباهم خوب بپزن وجابیفتن
ناتاشا1890 عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 11924 ممنونم عزیزم خیلی وقته اینوفهمیدم ارزش ندارن امشبم واسه بچم گریه کردم که قبل خواب بادستای کوچولوش وا ... الهی خدا حفظش کنه .چند سالشه بچت ؟چرا سر چی دعوا کردین ؟
ناتاشا1890 عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 11924 این مواد هم حدااقل یه ساعت زمان میخوادتاباهم خوب بپزن وجابیفتن بعد با نان ساندویج بخوریم ؟