بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه شب نه، تو بگو یه هفته... کسی که نخواد نمیفهمه من الان چند روزه مریضم باز همه کارای خونه گردن خودم ...
کاش یکم شعور فهم درک داشتن بخدا خرن شوهر من میگ فیلم بازی میکنی حاملها عشق حال میکنن میگم بیشعور نمیبینی دارم جون دم بر خوردم نمیتونم چیزی درست کنم الان دو کیلو وزنم اومد پایین نمیفهمه شوهر من سر اشغال بردن دعوا داریم اشغال سه روز نبرده هنوز تو حمومه🤦🏻♀️
میبینی منم اینجوری بودم بخدا نمیفهمن اخر میگن وظیفته باورش نمیشع من دارم جون اوایل بارداریم میگ فیلم ...
اخی عزیزم دیگه آنقدر آدم نباید گستاخ باشه
که بگه وظیفته
انشالله پاقدم نی نیتون خوب باشه ❤️
من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید
اها داشتم میرفتم اسنپ فودو شخم بزنم پیدا کنم یه دونه😂😂😂 سر کوچمون داره روم نمیشه برم بگیرم باید و ...
🤭
"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
اخه کوچولوتون گناه داره فک نکن متوجه نمیشه اون تمام حس شما رو درک میکنه من تجربه زندگی مشترک ندارم ...
میدونی من عاشق بچم من گفتم بچه بیاریم الان میگ تو بچه رو سلاح خودت کردی هر کار کنی من بهت هیچی نگم حامله حامله کتکم زد جون دادم ولی تحمل کردم این بچه تنها امید زندکیمه خیلی خوب بود شوهرما نمیدونم بدهی که اورد خیلی بد اخلاق شده یکسال ازدواج کردیم دریغ از یه جوراب میگم شرایطش درس میشه حبران میکنه من باهاش کنار میام بدتر میشه فکر میکنه وظیفست از الان به بعدم منم مثل خودش میشم به من چه پول نداری به من میگه عابر بانک میدونی چیکار کردی برام اخه میسوزونی منو بهدمرد جماعت اعتماد نکن ادم نیستن تا زمانی که خودت از پس خودت بر میای ازدواج نکن نصیحت خواهرانه من با عشق ازدواج کرپم اما عشق کافی نیست شکمت سیر نمیکنه قدر خودت بدون