2777
2789
عنوان

ازشوهرم بدم میاد خیلی سرد شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 34 پست

اینم امتحان کن شاید بهتر شدی 

🔹نسخه ای را برای دم کردن معرفی میکنم که شما را از مصرف قرصهای شیمیایی اعصاب و افسردگی نجات دهد :

"اسطوخودوس + بادرنجبویه + گل گاوزبان + آفتیمون + بابونه" از هرکدام 10 گرم در یک لیوان آب بزرگ دم کرده ، به جای چای استفاده شود . این معجون دم کردنی تاثیر بسیار موثری در تنظیم خواب ،طپش قلب، وسواس فکری ، لرزش بدن و  تنگی نفس دارد

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
اب چجوری متبرک کنم؟

سوره مزمل رو سه بار باید بخونی تو اب فوت کنی بعد سوره یس روبخونی هفتا مبین داره به هرمبین ک رسیدی تو اب فوت کنی همین .بعد با آب شربت یا چایی درست کنی بدی بخوره.تا۴۰روز.

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوره مزمل رو سه بار باید بخونی تو اب فوت کنی بعد سوره یس روبخونی هفتا مبین داره به هرمبین ک رسیدی تو ...

تا ۴۰روز هروز اینکارو تکرار کنم کنم؟ یا یبار انجام اب رو تا ۴۰روز نگهدارم هروز بدم یکم؟

تا ۴۰روز هروز اینکارو تکرار کنم کنم؟ یا یبار انجام اب رو تا ۴۰روز نگهدارم هروز بدم یکم؟

تا چهل روز هر روز انجام بدی 

2790
2778
2791
2779
2792