2777
2789
عنوان

مدرسه

259 بازدید | 24 پست

سلام 16 سالمه کلاس دهمم راسش کلاسای هفتم هشتم نهم هیچ دوستی نداشتم... 

با خودم گفتم دیه امسال باید دوست پیدا کنم خلاصه که چتریام و ریختم بیرون... و تو مدرسه کلی دوست پیدا کردم اوایل عالی بود دیگه از مدرسه خسته نمیشدم دوست داشتم بیشتر بمونم ولی یه دخترس تو کلاسمون اسمش فاطمه س احساس میکنم خوشش نمیاد ازم هروقت نزدیک بچه ها میشم خیلی محکم هولم میده چند بارم از رو پله هولم داد کم مونده بود بیوفتم بعضی وقتام میرم پیش بچه ها اونارو میاد میبره اونطرف اصلا نمیزاره پیش من بمونن جدیدا اینجور شده بگیر چیکار کنم حداقل 3 سال دبیرستان بهم خوش بگذره

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عین خودش باهاش رفتار کن. باید قدرت نشون بدی.

اخه نمیتونم حقیقتا دلم نمیاد کسی ازم ناراحت بشه بعد اون اینجوریه که خیلی پیازداغشو زیاد میکنه اینجوری بقیه بچه هاهم ازم بدشون میاد

اخه نمیتونم حقیقتا دلم نمیاد کسی ازم ناراحت بشه بعد اون اینجوریه که خیلی پیازداغشو زیاد میکنه اینجور ...

من فقط می دونم با هر کی باید عین خودش باشی وگرنه هی بدیا و بدجنسیاش رو بیشتر می کنه و فکر می کنه کم آوردی.

و این منم، زنی تنها در آستانه ی فصلی سرد🍁
من فقط می دونم با هر کی باید عین خودش باشی وگرنه هی بدیا و بدجنسیاش رو بیشتر می کنه و فکر می کنه کم ...

اخه اگه من عین خودش رفتار کنم همه جارو پر میکنه از بدیای من اونام از من بدشون میاد بدتر میشه 

اخه اگه من عین خودش رفتار کنم همه جارو پر میکنه از بدیای من اونام از من بدشون میاد بدتر میشه 

وقتی اون بهت بدی می کنه بقیه هم می بینن، تو هم همون جا جلوی بقیه جوابش رو بده.

و این منم، زنی تنها در آستانه ی فصلی سرد🍁
میتونی بگی چیکار کنم؟ :) 

من؟😂

من یه آدم شکست خوردم ولی با همه بیسوادیم میگم همیشه یادت باشه اگر هدف داری با همه وجودت براش تلاش کن درد ادامه دادنو بکش نه درد تسلیم شدن

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز