2777
2789
عنوان

مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 24 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جواب میده تازه حساب کار دست بقیه هم میاد که اذیتت نکنن.

بعد اخه قیافه م نداره که بگم قیافه داره میچسبه به بقیه فک کنم فقط بخاطر اینه که ساندویچشو تقسیم میکنه حقیقتا ساندویچ خیلی گرونه 

هنر مگه بده اگر علاقته بهش برس و ولش نکن  حسرت بد چیزیه

امضات خیلی قشنگه😍❤️

تو کامنت قبلیت گفتی بی سوادی

یادت باشه.... بی سواد نیستی

نمیدونم چی قبول شدی .... اما برو آزاد و در کنارش بخون برای سال بعد که اگر قبول شدی انصراف بده اگه نه که حداقل چیزی که داری اینه که دانشجوی مملکتی

🌱🫂Softly , I become endless, in you 
امضات خیلی قشنگه😍❤️ تو کامنت قبلیت گفتی بی سوادی یادت باشه.... بی سواد نیستی نمیدونم چی قبول شدی ...

مرسی لطف داری مربوط به هدفمه از وقتی اضافه شد به زندگیم:) من رشته ای که دوست دارم ریاضی کاربردی رو قبول شدم اما مشکل اینه ک صنعتی اصفهان هس نمیدونم سطح علمیش خوبه یا نه اعتبار مدرک یا رنک جهانی بی سواد به خودم در حوزه ی تلاش میگم برای اونجایی ک کم تلاش کردم برای اونجایی که چند روز جا زدم میتونستم بهتر بیارم میتونست بهتر بشه الان دیگه شرایط پشت کنکور ندارم آزاد اعتبار مدرکش بسیار کمه

مرسی لطف داری مربوط به هدفمه از وقتی اضافه شد به زندگیم:) من رشته ای که دوست دارم ریاضی کاربردی رو ق ...

دیوانه ای .... ؟؟ 

چنین رشته ای تو قشنگ ترین و بزرگترین دانشگاه ایران با اون همه امکانات و مدرک معتبر... چی میخوای دختر دیگه بهتر از این؟😐

دیوانه ای .... ؟؟  چنین رشته ای تو قشنگ ترین و بزرگترین دانشگاه ایران با اون همه امکانات و مدر ...

دانشگاه تهران:) من خوابگاه نمیتونم برم شرایط خاص دارم خونه هم میخوایم رهن کنیم هیچی وسیله نداریم سخته رنک دانشگاه تو جهان و ایران مهمه درجه سطح علمی و اعتبار مدرک مهمه

دانشگاه تهران:) من خوابگاه نمیتونم برم شرایط خاص دارم خونه هم میخوایم رهن کنیم هیچی وسیله نداریم سخت ...

دانشگاه اصفهانم خوبه دیگه.... تو رنک ۴۰۰ و خورده ایه 

کلی دانشگاه ۴۰۰ امین تو جهانه

ببین برو چون ممکنه سال بعد هزار جور اتفاق بیوفته نتونی بری اصلا....

غنیمته بخدا.... برو در کنارش برای سال بعد بخون 

حالا که شرط انصراف از دانشگاه برداشته شد چرا میخوای چنین فرصتی رو از خودت بگیری که شااااااید سال بعد تهران قبول شی؟؟

خود دانی ولی به نظرم داری با جوونیت و آیندت بازی میکنی  

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز