2777
2789
عنوان

تو دانشگاه خیلی مسخرم میکنند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4631 بازدید | 63 پست

واای

اخه اینا تمیزیه بخدا

کم کم بردارو اینکه چیزی گفتن شر ب پا کن بگو مسخره ام میکنن مگه شما جای منین الان دیگه مثه قدیما نیست تفکر عوض شده ابرو برداشتن ی نوع تمیزیه صورته ن بد بودن و ..

من ک یکم برنمیدارم ریزه در میاد مامانم میگه برو همینارو تمیز کن نذار پر پشت شه یهو ورداری 

تو خودتم حساس شدی فقط پیوندشو کم کن وگرنه زیر ابرو که الان خیلیم قشنگه اکثرا برنمیدارن نچرال باشه

خدایی زیر ابرو برنمیدارن؟

من امروز آرایشگاهم دو روز بعد زیر ابروهام پر شده🤦🏻‍♀️

دست نزنم پس بهش؟😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره با زیر و بقیه و هیچیش مشکل ندارم فقط پیوندش با پودر و ارایش و اینام انگار بدتر میخوره تو چشم چو ...

اگر اینقدر اذیتی بردار بره میخوان چی بگن؟ 

فوق یکم کتککاری میشه بعدش دیگه تموم 

والا نمیتونن زندانیت کنن تو خونه ک 

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

اره تو دانشگاه مسخره میکنن لعنتا 

حتی اگر تیپت ساده باشه یه بار یکیش به من گفت نوکیا( ۱۱۰۰)  

اگر دیدی جوابتو ندادم بدون من همین یه سیم کارت بیشتر ندارم یه کاری نکن برم از سیم کارت ذخیره ام (مادر بزرگم) استفاده کنم 🥴🙈😑
خدایی زیر ابرو برنمیدارن؟ من امروز آرایشگاهم دو روز بعد زیر ابروهام پر شده🤦🏻‍♀️ دست نزنم پس بهش؟ ...

نه 

الان ابرو های لیفت موده 

ابرو های لیفتم  باید زیر ابرو باشه تا قشنگ شه 

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

از منم پیوندیه.ودانشجوام.بعضیا بهم میگن ابروهام قشنگه بعضیام میگن ابرو خفن.اصلا ناراحت نمیشم.چون ابروهامو دوسدارم.و خودمم باهاشون میخندم😶😂

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیریم ی صلوات بفرستی💖🥲♡اللهم صل علی محمد و ال محمد♡ دست ۲ نفره این کاربری!
من مامانم خودش به بابام میگه که بهم بگه چرا برداشتی عید برداشتم مجبورم کردن بزارم دوباره دربیاد یعنی ...

اونوقت عمه های من خودشون دخترای ۱۷_۱۸سالشونو بزور میبرن آرایشگاه موهاشونو رنگ میکنن،ناخن میکارن و... 

اینقدم دختر عمه هام خانومو مهربونن فقط سرشون تو کتابو درس ولی قیافه هاشون امروزیو خوشگل بشدتم اعتماد بنفس دارن 

بخدا این کارا اگه از حد نگذره اصلا نشون دهنده خرابی و هرزگی و....اینا نیست

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

عزیزم حالا ک نمیزارن برداری به مامانت بگو اجازه بده کرم بی رنگ کننده بگیری پیوندتو دکلره کنی ک کمتر معلوم شه یکم ضایعس ولی خب چاره چیه

حقیقتا ادم بیشعور زیاد هست و ممکنه دلتو بشکنن

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
خدایی زیر ابرو برنمیدارن؟ من امروز آرایشگاهم دو روز بعد زیر ابروهام پر شده🤦🏻‍♀️ دست نزنم پس بهش؟ ...

اره منم خیلی دیدم ک بر نمیدارن ولی خودم خوشم نمیاد 

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤

من خودم دانشگاه رفتم البته ۱۰ سال پیش و بنظرم تو این جور موارد پسرا خیلی باشخصیت تر از دختران و مسخره نمیکنن ولی دخترا دوس دارن واسه بالا بردن خودشون همجنسشونو بکوبن که اونم مهم نیست چون فقط خودشونو خراب میکنن

شرط چاقو مُرد
اره تو دانشگاه مسخره میکنن لعنتا  حتی اگر تیپت ساده باشه یه لار یکیش به من گفت نوکیا( ۱۱۰۰) &n ...

چقدر بد 

عاشق درس خوندنم ولی از محیطش متنفرم

بخدا من خودم هیچوقتتت نه کسیو مسخره کردم نه سوال کردم نه حتا رفتاری که دلش بشکنه پیش خودش

پس چرا بقیه انقدر راحت همدیگه رو ناراحتت میکنن😔

من خودم مثل تو بودم ولی کم کم پیوندمو برداشتم. روزی دو سه تا تار بردار😂😂 الانم که مد ابرو برنداشتن. یه ژل ابرو بخر از خونه میری بیرون بزن. برگشتی هم با آب پاک کن

برای آنهایی که تو را نفرین می‌کنند خیر و برکت بخواه و به کسی که از تو نفرت دارد محبّت کن و برای کسی که موجب رنج توست دعا کن، از این راه به آسایش و آرامش درونی خواهید رسید. خدایا شکرت
اونوقت عمه های من خودشون دخترای ۱۷_۱۸سالشونو بزور میبرن آرایشگاه موهاشونو رنگ میکنن،ناخن میکارن و... ...

دقیقا منم دختر عموهام همسنم بودن مامانشون میبرد آرایشگاه 

مامان من فکر میکنه من ابروهامو بردارم یعنی شوهر میخوام   

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .     موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی