2777
2789
عنوان

تو دانشگاه خیلی مسخرم میکنند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4631 بازدید | 63 پست
تو هم امسال میری دانشگاه؟☹ خیلیا میگن اهمیت نده و اینا ولی من واقعا اعصابم خیلی بهم میریزه  ...

نه من سال دیگه میرم ولی خب کلی کلاس میرم که کلی پسر توشه از کلاس کنکور گرفته تا کلاسای دیگ فقط مجبور میشم وسطشو یه کرم پودر بزنم کمتر دیده بشه 

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .     موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم اگر شعورشون برسه این قضیه یه مسئله شخصیه نیاید مسخرت کنن .ولی اگر رو مخته یواش یواش روزی دو ...

نمیگن چرا موهای سرت یا مژه هات نمیریزه😂

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

اره واقعا عجیبن مثل دهه قاجار فکر میکنن رسم خانوادگیشونه که دختر تا ازدواج ابرو بر نمیداره  ...

تو خودتم حساس شدی فقط پیوندشو کم کن وگرنه زیر ابرو که الان خیلیم قشنگه اکثرا برنمیدارن نچرال باشه

لطفا درخواست دوستی ندید
اره واقعا عجیبن مثل دهه قاجار فکر میکنن رسم خانوادگیشونه که دختر تا ازدواج ابرو بر نمیداره  ...

مامانت کاش حداقل یکم هواتو داشت....چادری هستی؟

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

نمیگن چرا موهای سرت یا مژه هات نمیریزه😂

دیگه دست من که نیست خودش خود به خود وسط ابروها میریزه🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اگر میتونن برن بچسبونن بهش

🫀خدایا نجاتم بده 🤲🫀هرکی امضام خوند لطفا برای آرامشم صلوات بفرسته.
 خیلی زیادی پسرای دانشکاهو ادم حساب کردی یه مشت پسر بیکار و کم سنن که اومدن درس بخونن دیگه چیکا ...

اره اخه خیلیم نمیخان برم تو جمع و اکیپ و کلا بخاطر این موصوع اجتماع گریز شدم

اگرم برم سر تو درسمه یه گوشه کلاس میرم خونه و میام

ولی همش ترس دارم که بقیه بختدن یا سوژه مسخرشون بشم

خاستم از دانشجو ها بپرسم از این موارد دیدن یا نه :)

تو شهر ما که زیاده دخترایی که ابرو برنمی‌دارند میان دانشگاه کسی هم کاری بهشون نداره 

حتی زمان دبیرستان یه معلم داشتیم مجرد بود پیوند داشت 

سخت نگیر مگه پسرا خودشون خیلی خوشتیپن بخدا که از وضع لباسای بعضیا حالت تهوع میگیری

دیگه دست من که نیست خودش خود به خود وسط ابروها میریزه🤣🤣🤣🤣🤣🤣 اگر میتونن برن بچسبونن بهش

امیدوارم بهش شک نکنن و همه چی طبیعی بنظر بیاد...

مامانت کاش حداقل یکم هواتو داشت....چادری هستی؟

من مامانم خودش به بابام میگه که بهم بگه چرا برداشتی عید برداشتم مجبورم کردن بزارم دوباره دربیاد یعنی حالم از هر چی پدر و مادره بهم میخوره 

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .     موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی

پیونداشو کوتاه کن  

ایرادی نداره دختر 

منی ک برداشتم  چی شده حالا مگه؟ 

ی چارتا لاخ موعه 

جدی نگیر ایمدت مهم تره 

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

اره اخه خیلیم نمیخان برم تو جمع و اکیپ و کلا بخاطر این موصوع اجتماع گریز شدم اگرم برم سر تو درسمه ی ...

اتفاقا همین ابرو پیوندیمون تو بهترین اکیپ کلاس بود!اصلا تو دانشگاه یه جوریه هر کسی میره تو گروه مثل خودش!

چادریا با هم..درسخونا با هم....قرتیا با هم...اصلا نگران نباش خودتم نخوای به زور میبرنت تو گروهشون  

تو خودتم حساس شدی فقط پیوندشو کم کن وگرنه زیر ابرو که الان خیلیم قشنگه اکثرا برنمیدارن نچرال باشه

اره با زیر و بقیه و هیچیش مشکل ندارم فقط پیوندش

با پودر و ارایش و اینام انگار بدتر میخوره تو چشم چون کامل کاور نمیشه