2777
2789
عنوان

کم خونی شدید😭😭😭

5387 بازدید | 26 پست

سلام دوستان من کم خونی دارم شدید که به صورت ارثیه یه مدت تپش قلب گرفتم رفتم دکتر گفتن قلبم سالمه ضربان اضافی به خاطر کم خونی شدیدی که دارم قرص ففول برام تجویز کرد.

الان یه مدت سرم یه طوری میشه انگار اصلا توی این عالم نیستم تار میبینم کسی حرف میزنه متوجه نمیشم درست.

کسی تجربه داشته یعنی اینم به خاطر کم خونیه 

خیلی میترسم میگن کسانی که ضربان اضافی دارن باعث گشاد شدن قلب میشه الانم که سرم اینطوری میشه   

منم بشدت کم خونم 

دقت کردین جملات وارونه چگونه است ؟ (گنج)(جنگ)می شود .(درمان)(نامرد)و(قهقهه)(هق هق )!!!ولی (دزد)همان( دزد)است و (گرگ) همان (گرگ)است و (درد)همان (درد) است...آری نمیدانم چرا (من)(نم)زده است و(یار)(رای)عوض کرده است و (راه )گویی(هار)شده و(روز)به(زور)میگذرد.(اشنا)را جز در (انشا)نمی بینیم و چه (سرد)است این (درس)زندگی.اینجاست که (مرگ )برایم (گرم )میشود چرا که (درد)همان (درد)است"!

پسته و گوشت قرمز زیاد بخور 

قرص آهن 

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم کمخونی شدید ارثی دارم. غش میکنم و تپش قلب و این حرفا  تنها نباید باشم فقط.

نگران نباش

کاربری سوم🙋‍♀️  افغانستانی  ایرانی  امریکایی  فلسطینی  اسرائیلی  تایلنلدی و و و و   انسان انسانه    باهم مهربون باشیم....مرسی از نگاهت 🌸
پسته و گوشت قرمز زیاد بخور  قرص آهن

کمخونی ارثی با کمخونی فقراهن فرق داره عزیزم.

کاربری سوم🙋‍♀️  افغانستانی  ایرانی  امریکایی  فلسطینی  اسرائیلی  تایلنلدی و و و و   انسان انسانه    باهم مهربون باشیم....مرسی از نگاهت 🌸
کمخونی ارثی با کمخونی فقراهن فرق داره عزیزم.

نمیدونستم🫢

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂
شماهم این علائمو داری؟

اکثرا تپش قلب دارم آره

دکتر هم برا قلب نرفتم ولی برا کم خونی فق گف شدیده و آهن داد

دقت کردین جملات وارونه چگونه است ؟ (گنج)(جنگ)می شود .(درمان)(نامرد)و(قهقهه)(هق هق )!!!ولی (دزد)همان( دزد)است و (گرگ) همان (گرگ)است و (درد)همان (درد) است...آری نمیدانم چرا (من)(نم)زده است و(یار)(رای)عوض کرده است و (راه )گویی(هار)شده و(روز)به(زور)میگذرد.(اشنا)را جز در (انشا)نمی بینیم و چه (سرد)است این (درس)زندگی.اینجاست که (مرگ )برایم (گرم )میشود چرا که (درد)همان (درد)است"!
نمیدونستم🫢

اره عزیزم❤

ارثی سطح اهن خون از ی حدی بیشتر بشه فرد رو اذیت میکنه

چیزایی هست ک دکترم گفته  

اره عزیزم❤ ارثی سطح اهن خون از ی حدی بیشتر بشه فرد رو اذیت میکنه چیزایی هست ک دکترم گفته &nbs ...

منم تپش قلب دارم. احساس تنگیه نفس 

سرم ی جوری میشه 

منم کم خونی دارم؟

چه مدت طول کشید خوب بشید؟

عزیزم کمخونیتون مطمئنی ارثیه؟

یا فقرآهنه شدیده؟