2777
2789
عنوان

کم خونی شدید😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5388 بازدید | 26 پست
منم تپش قلب دارم. احساس تنگیه نفس  سرم ی جوری میشه  منم کم خونی دارم؟

شاید کمخونی فقراهن هستش.

چون اگ‌ارثی باشه  تو ازمایش هاتون تو اینهمه مدت باید متوجه میشدی عزیزم.

استاتر هم فک کنم کمخونی فقراهن یا کمخونی برای ضعیف بودن و این چیزای گذرا داره.

چون‌کمخونی ارثی درمان نداره.

و ممکنه فرد رو اذیت کنه و یا اگ فرد علائم هم نداشته باشه این بیماری تو بدنش هست و فرد ناقله و ب بچش سرایت میکنه.

ک متاسفانه من علائم بدی دارم.

کاربری سوم🙋‍♀️  افغانستانی  ایرانی  امریکایی  فلسطینی  اسرائیلی  تایلنلدی و و و و   انسان انسانه    باهم مهربون باشیم....مرسی از نگاهت 🌸
شاید کمخونی فقراهن هستش. چون اگ‌ارثی باشه  تو ازمایش هاتون تو اینهمه مدت باید متوجه میشدی عزیز ...

اهان. ک اینطور

ممنون از راهنماییت عزیزم

انشالله هرچه زودتر خوب شی❤️❤️❤️

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه ارثیه مامان بزرگم داشته مامانم و من هم دارم 

اگ ارثیه درمان نمیشع. تو بدنت ب شکل ناقله. ک اگ بچه دار بشی امکان داره اونم بگیره.

من خودم از مادرم گرفتم

فک نمیکنم مادربزرگ و اینا باشه  معمولا اینجوریه ک یا پدر یا مادر دارن  ک بچشون میشه مینور.

و اگ هر دو داشته باشن بچه میشه ماژور ک باید هر ماه خون تزریق بشه بهشون.

منم مینور هستم ولی شدید شده.  غش میکنم . و کلا ی سری مشکلات اینطوری دارم.

کاربری سوم🙋‍♀️  افغانستانی  ایرانی  امریکایی  فلسطینی  اسرائیلی  تایلنلدی و و و و   انسان انسانه    باهم مهربون باشیم....مرسی از نگاهت 🌸
اهان. ک اینطور ممنون از راهنماییت عزیزم انشالله هرچه زودتر خوب شی❤️❤️❤️

ممنون گلم❤❤

والا از طب سنتی کمک بگیر مثلا مخلوط ارده وسه شیره ,کره عسل بخور,مویز ,کشمش ,انگور ,خرما گردو پسته بخور ,عدسی ,لوبیا قرمز مرغ وجگر وگوشت

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)
نه ارثیه مامان بزرگم داشته مامانم و من هم دارم 

الان درست دیدم  مادرتون هم دارن.

احتمالا پس مینوره.درمان شدنی نیست. اینکه ازمایش بدی و ببینی ک اثری از کمخونی نیست .

نگران نباشید اکثرا بی علامت هستن. تحت نظر دکتر باشین. انشاءالله بهتر میشین.

ببین داروهایی که پزشک میده مصرف کن .در کنارش شیره انگور طبیعی بخور ..واینکه یه ملاقه که جنسش از اهن ابدیده هس .بخر .موقعی که خورش درست میکنی بزار توش ..این یه روش قدیمیه برای درمان فقر اهن