2789
عنوان

#حق حق😹😹👌🏻

305 بازدید | 24 پست

خلاصه اش اینه دخترا شون خوبن عروساشون 💩..😹👌🏻

https://uupload.ir/view/3d22a5511d2447f6b7879b77817c0ddb_10000000_831157401896369_7431694501498913628_n_84v8.mp4/

تاریخ شروع برای یک تغییر 1405/۳/۱2.👀 👈🏼وزن74/هدف اول 70🤝🏻/هدف دوم 65🤌🏼/هدف سوم 60👌🏼 ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

حق

🤦🏼‍♀️😹

تاریخ شروع برای یک تغییر 1405/۳/۱2.👀 👈🏼وزن74/هدف اول 70🤝🏻/هدف دوم 65🤌🏼/هدف سوم 60👌🏼 ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عهدیکی تاپیک زده بود تی تی جون بده نی نی یار چرا نمیزاری چهره واقعی تی تی رو ببینن تویی؟

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

عهدیکی تاپیک زده بود تی ای جون بده نی نی یار چرا نمیزاری چهره واقعی تی تی رو ببینن تویی؟

نه 🙄

من کلا نمیدونم چرا قمی ها خیلی عجیبن

ی بار رفتم مسافرت  قم یک شهر بسیار دلمرده و افسرده

هیچ خبری از شادی نیس

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!

میگه دومادم😂😂😂😂😂لعنتی حداقل بگو خودم😂😂😂😂😂

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
من کلا نمیدونم چرا قمی ها خیلی عجیبن ی بار رفتم مسافرت  قم یک شهر بسیار دلمرده و افسرده هیچ خ ...

نظرم اینه انرژی منفی بارش زیاده ..بخاطر همین گریه ها که زیارت گاها میکنن

شما تی تی که پول گرفته ازکاربرا

نه بابا 😑

کیه این که بچه ها میگن ؟؟

میگه دومادم😂😂😂😂😂لعنتی حداقل بگو خودم😂😂😂😂😂

😹😹والا حقیقت عاشق دامادشون

نظرم اینه انرژی منفی بارش زیاده ..بخاطر همین گریه ها که زیارت گاها میکنن

اره همش تو ناراحتی و عزاداریه

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
چجوری هستن مگه میگی عجیبن

اصلا خیلی غمگینن 

تو خیابون که قدم میزنی فقط انرژی منفی می بینی 

و اینکه چون اکثرا تو خیابون چادرین اگر ی نفر موهاش بیرون باشه مردمش خیلی بد نگاش می کنن