2789
عنوان

#حق حق😹😹👌🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 24 پست
اصلا خیلی غمگینن  تو خیابون که قدم میزنی فقط انرژی منفی می بینی  و اینکه چون اکثرا تو خی ...

نه عزیزم من خودم قمی هستم ولی اینجور که میگی نیست مگر اینکه پایین شهر یا مرکز شهر که مذهبی هستن رفته باشی سمت ما کلا تیپ و ظاهرشون با تهران هیچ فرقی نداره و کلا باحالن

اصلا خیلی غمگینن  تو خیابون که قدم میزنی فقط انرژی منفی می بینی  و اینکه چون اکثرا تو خی ...

منم یه بار رفتم همینطور بود 

اصلا آدم معذبه تو شهرشون 

🦋در سکوتی که دلت دست دعا باز نمود🤲🏻، یاد ما باش که محتاج دعائیم هنوز🌱💙

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه عزیزم من خودم قمی هستم ولی اینجور که میگی نیست مگر اینکه پایین شهر یا مرکز شهر که مذهبی هستن رفته ...

من چند سال پیش رفتم و واقعا اونموقع جو خیلی بد بود ممکنه الان بهتر شده باشه 

خیلی ناراحت شدم و گفتم کاش نمیومدم

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
منم یه بار رفتم همینطور بود  اصلا آدم معذبه تو شهرشون

دقیقا احساس غربت می کنی 

من خودم جنوبیم و خیلی میجوشم با دیگران 

ولی اونجا اصلا اینطور نبود

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
من چند سال پیش رفتم و واقعا اونموقع جو خیلی بد بود ممکنه الان بهتر شده باشه  خیلی ناراحت شدم و ...

الان خیلی فرق کرده به ندرت چادری میبینی اونم مرکز شهر من که شهرمو دوست دارم توش مشغله و جنب و جوش استرسی نیست همه یه جورایی انگار ارامش دارن به خاطر همینه که شاید فکر کردین دل مرده هست من میرم تهران یا اصفهان یا یسری شهرای صنعتی واقعا اعصابم فقط داغون میشه از هجم زیاد سرو صدا و هیاهوی مردم واسه این که بدو بدو کنن از اون یکی کم نیارن و ...

یعنی شما کل شهرای ایرانو رفتین و هیچ جا هیچچچچ مشکلی نداشتین فقط تو قم داشتین🤔🤔🤔

من شیراز و تهران و مشهد رفتم اینطوری نبود

ناراحت نشید خودتون هم میگید اینجوری نیست لابد تغییر کرده چون پنج شش سال قبل رفته بودم

من شیراز و تهران و مشهد رفتم اینطوری نبود ناراحت نشید خودتون هم میگید اینجوری نیست لابد تغییر کرده ...

پس حتما یه سر یزد و اراک و سمنان و قزوین بزنین 

یسری شهرهای دیگه هم همینجوری که گفتین هستن ولی یادم نیست ولی خب یسری شهرا درست منم قبول دارم انرژی مثبت انگار از دیواراش حتی میریزه ولی از شیراز یه همچین چیزی که میگید ندیدم

من شیراز و تهران و مشهد رفتم اینطوری نبود ناراحت نشید خودتون هم میگید اینجوری نیست لابد تغییر کرده ...

من خودم واقعا قم دوست دارم( البته اگه سمت پایین یا مرکزش بودم شاید منم فراری بودم)خاله ها و داییام هر کاری کردنمنو ببرن تهران که بعدشم بتونن مامانمو ببرن قبول نکردم

من خودم واقعا قم دوست دارم( البته اگه سمت پایین یا مرکزش بودم شاید منم فراری بودم)خاله ها و داییام ه ...

حتما دوباره میام امیدوارم اونطور که میگید باشه 

همیشه به شادی باشید