2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط برای سفیدی کامپوزیت نکن

چون بهرحال دندون خودتو تراش میدن و باید۶ماه یبار بری چکاپ ک  دندونات خراب نشده باشن

خیلبا دهنشون بعد کامپوزیت هم بو میگیره

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

مشکلی نداره برای سفید شدنش میتونی بلیچینگ کنی،تا چندماه سفید میمونه

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
فقط برای سفیدی کامپوزیت نکن چون بهرحال دندون خودتو تراش میدن و باید۶ماه یبار بری چکاپ ک  دندون ...

پس چیکار کنم 

زیاد قهوه میخورم 

فک کنم آرزوی دندون سفید و باید به گور ببرم 

💝

خوبه بابا

به این قشنگی

مرتبه

سفیدم هست

اون سفیدیای مصنوعی واقعا ادمو عجیب میکنه

ببخشید

ببخشید

ببخشید خیلیا دندوناشون عین دندونای گربه سگ میشه

من بازکم عذر خواهی میکنم

اسم اون شخصیت این بوده خوب..

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
فقط برای سفیدی کامپوزیت نکن چون بهرحال دندون خودتو تراش میدن و باید۶ماه یبار بری چکاپ ک  دندون ...

بعد از کامپوزیت باید روزی دوبار نخ دندون کشید تا دهن بو نگیره،من سه ساله کامپوزیت کردم

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود