2777
2789
عنوان

تغییر رشته از تجربی به انسانی

540 بازدید | 23 پست

من به زور بابام رفتم تجربی ولی خودم انسانی دوس داشتم الان موندم چیکار کنم فشار درسا و امتحانا خیلی زیاده منم خسته شدم وقت هیچی ندارم دیگه 

نفسم بنده به نفسات 😍♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطور میتونید انقد ضعیف باشید که براتون تصمیم بگیرن؟ 

جلوش وایسا همین الانم دیر نشده 

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

چطور میتونید انقد ضعیف باشید که براتون تصمیم بگیرن؟  جلوش وایسا همین الانم دیر نشده

از مدرسه نامه گرفتم که بابام بیاد مدرسه فردا ولی میترسم آخه کتکم میزنه دعوام میکنه 

نفسم بنده به نفسات 😍♥️

منم دهمم

رشتم انسانیه 

عاشق رشتم هستم

تا الان هنه چی عالی بود اما اصلا به هیچ وجه درس راحتی نیست و اینکه اصلا حفظ کردنی نیست باید درک کنی و بفهمی و بتونی تحلیل کنی 

انشاللا به زودی دانشجوی فرهنگیان بشم برام صلوات بفرست تا به ارزوم برسم 
دلم میخاد معلم بشم 

عزیزم از طریق تجربی خیلی راحتتر میشه فرهنگیان رو قبول شد..من خودم انسانیم امسال فرهنگیانو نیووردم و باید بمونم پشت کنکور ..دوستامم رتبه ی خیلی خوبی اووردن توی انسانی (یکیشون رتبه ی۶۰۰شد اما فرهنگیان نیوورد)اگر میتونی تجربی رو بخونی و خیلی برات سخت نیست این رشته بخونش میشه دبیری زیست و ..رو اورد ولی اگر اصلا هیچ علاقه ای نداری و رشتت برات قابل تحمل نیست تغییرش بده و بیا انسانی.

هنوز اول راهی یکم بگذره اوکی میشی  چون حجم کتابا یهو زیاد میشه شوک وارد میشه بهت

ولی من خیلی دارم میخونم ولی بازم سختمه اصلا سرکلاس فیزیک و شیمی اینقد سختمه 🥺😢

نفسم بنده به نفسات 😍♥️
عزیزم از طریق تجربی خیلی راحتتر میشه فرهنگیان رو قبول شد..من خودم انسانیم امسال فرهنگیانو نیووردم و ...

واقعا تجربی رشته سختی هس عذابه فقط 

نفسم بنده به نفسات 😍♥️
ولی من خیلی دارم میخونم ولی بازم سختمه اصلا سرکلاس فیزیک و شیمی اینقد سختمه 🥺😢

اها اگ انقد اذیتی ک تغییرش بده

ارزش نداره روح و روان و اعصابتو فدای چیزی کنی ک دلت باهاش نیس

عزیزم از طریق تجربی خیلی راحتتر میشه فرهنگیان رو قبول شد..من خودم انسانیم امسال فرهنگیانو نیووردم و ...

امکان نداره رتبه زیر ۱۰۰۰ فرهنگیان نیاره 

ما مدرسمون همه زیر ۱۰۰۰ رفتن فرهنگیان تا زیر ۲۰۰۰ میارن 

انشاللا به زودی دانشجوی فرهنگیان بشم برام صلوات بفرست تا به ارزوم برسم 
منم دهمم رشتم انسانیه  عاشق رشتم هستم تا الان هنه چی عالی بود اما اصلا به هیچ وجه درس راحتی ...

منم واقعا انسانی رو دوست دارم ولی بابام نمیزاره تغییر رشته بدم 😢

نفسم بنده به نفسات 😍♥️